Bynolyt STORK  20-60x60
Bynolyt STORK 20-60x60
389,00

Bynolyt STORK 20-60x60

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Bynolyt STORK 20-60x60

Bynolyt Stork 20-60x60

Al jaren zijn de Stork verrekijkers zeer populair bij een groot publiek. De “open brug” constructie en kleurstelling in combinatie met de optische kwaliteit wordt alom gewaardeerd. Deze serie wordt nu gecompleteerd met een al even mooi gelijnde telescoop. Deze nieuwe Stork telescoop is zeer compact gebouwd, waterproof, licht van gewicht (slechts 1050gr!) en tóch uitgerust met een ruim 60mm objectief. Dit maakt de Stork 20-60x60 tot een allround telescoop die je zelfs makkelijk meeneemt op een reis door Afrika om vogels te spotten.

De geïntegreerde 20-60 zoom-oculair maakt een flinke vergroting mogelijk waarmee je op grotere afstand zeer gedetailleerd kunt waarnemen. Dankzij de dichtbij instelling van 6m is deze kijker ook geschikt voor insecten zoals libellen, vlinders etc. Dit oculair is voorzien van een twist-up oogrubber waarmee ook brildragers prima uit de voeten kunnen. Deze Stork is volledig voorzien van de nieuwste multi coatings op alle glas/lucht oppervlakken en levert daardoor een briljant en kleurecht beeld.

De Bynolyt Stork 20-60x60 wordt geleverd inclusief een handige stay-on tas zodat de kijkers ook tijdens gebruik zeer goed beschermd blijft.

Specificaties
Merk Bynolyt
Soort Telescoop
Prismatype Porro
Gewicht 1050 gram
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Statiefaansluiting, Waterbestendig
Garantie 2 jaar
Vergroting max (x) 60
Vergroting min (x) 20
Vergroting max (x) 60
Vergroting min (x) 20
Lensdiameter (mm) 60
Schemergetal 34.6-60
Uittredepupil (mm) 3
Eyerelief (mm) 17
Kortste Scherpstelafstand (meter) 6
Oculair opties Inclusief oculair
Gezichtsveld op 1000 meter 17
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Bynolyt STORK 20-60x60 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.

Let op: Deze betaaloptie is alleen beschikbaar voor klanten woonachtig in Nederland.