Bushnell Powerview 2.0 8x21 aluminum. MC
Bushnell Powerview 2.0 8x21 aluminum. MC
39,99

Bushnell Powerview 2.0 8x21 aluminum. MC

39,99

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Bushnell Powerview 2.0 8x21 aluminum. MC

De Bushnell Powerview 2.0 8x21 aluminum, MC is een aluminium verrekijker die licht van gewicht is. Handig voor als je hem mee wilt nemen op een wandeling door het bos of over de heide. Doordat deze verrekijker gemaakt is van aluminium zal hij niet barsten of kapot gaan in extreme hitte of kou. En door de rubberen strepen aan de zijkant van de kijker zal hij stevig in je hand liggen en niet zomaar uit je hand vallen. Het optiek heeft meerdere lagen waardoor het licht goed naar binnen kan komen en jij kan genieten van heldere en scherpe beelden. Hij kan tot 8x inzoomen en heeft een objectief diameter van 21mm. Daarnaast heeft hij een gladde focuswiel waardoor je snel kan focussen.

Kenmerken

  • Aluminium chassis biedt duurzaamheid zonder onnodig gewicht en volume toe te voegen aan de kijker.
  • Hoogwaardige afwerkingen met zacht aanvoelende rubber en geborstelde metalen textuur bieden goede hanteerbaarheid in een fantastisch uitziend, modern ontwerp.
  • De praktische structuur op de grip, langs de zijkanten en de brug van de verrekijker verkleint de kans op het laten vallen van de kijker en geeft een zelfverzekerd gevoel in de hand. Het gebruik is hierdoor zelfs met één hand mogelijk!
  • Multi-Coated optiek geeft ongelooflijk heldere, levendige beelden, zelfs bij weinig licht. Dankzij het soepel lopende scherpstelwiel kunt u snel scherpstellen op uw onderwerp, zonder dat bijzonder moment te missen.
Specificaties
Merk Bushnell
Soort Binoculair
Lengte 90 mm
Gewicht 205 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Waterbestendig
Vergroting min (x) 8
Vergroting max (x) 8
Lensdiameter (mm) 21
Uittredepupil (mm) 2.6
Schemergetal 12.96
Kortste Scherpstelafstand (meter) 6.4
Gezichtsveld op 1000 meter 115
Verrekijker gebruik Licht en compact
Garantie 5 jaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Bushnell Powerview 2.0 8x21 aluminum. MC of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice