Bushnell Powerview 2.0 8x42 aluminum. MC
Bushnell Powerview 2.0 8x42 aluminum. MC
96,20

Bushnell Powerview 2.0 8x42 aluminum. MC

96,20

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 32,07 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Bushnell Powerview 2.0 8x42 aluminum. MC

Een volledig metalen behuizing vormt de basis van de Bushnell PowerView 2.0 en is nog nooit eerder voor deze prijs aangeboden. Het volledig metalen chassis zorgt voor stevigheid en duurzaamheid onder de zwaarste omstandigheden, wat betekent dat het chassis niet zal barsten in de extreme kou van de winter en niet zal vervormen in de intense hitte van de zomer. De metalen behuizing maakt ook een einde aan de ongelijke gewichtsverdeling die vaak voorkomt in verrekijkers met een kunststof chassis. De multigecoate optiek brengt een grote hoeveelheid licht binnen, wat zorgt voor levendige beelden en een heldere kijkervaring. De vernieuwde ergonomie en een rijk gestructureerd rubberen omhulsel garanderen dat u altijd een stevige grip hebt op de kijker, zelfs met één hand.

Kenmerken

  • Aluminium chassis biedt duurzaamheid zonder onnodig gewicht en volume toe te voegen aan de kijker.
  • Hoogwaardige afwerkingen met zacht aanvoelende rubber en geborstelde metalen textuur bieden goede hanteerbaarheid in een fantastisch uitziend, modern ontwerp.
  • De praktische structuur op de grip, langs de zijkanten en de brug van de verrekijker verkleint de kans op het laten vallen van de kijker en geeft een zelfverzekerd gevoel in de hand. Het gebruik is hierdoor zelfs met één hand mogelijk!
  • Multi-Coated optiek geeft ongelooflijk heldere, levendige beelden, zelfs bij weinig licht. Dankzij het soepel lopende scherpstelwiel kunt u snel scherpstellen op uw onderwerp, zonder dat bijzonder moment te missen.
Specificaties
Merk Bushnell
Soort Binoculair
Lengte 150 mm
Gewicht 642 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Waterbestendig
Vergroting min (x) 8
Vergroting max (x) 8
Lensdiameter (mm) 42
Uittredepupil (mm) 5.3
Schemergetal 18.33
Kortste Scherpstelafstand (meter) 7.6
Gezichtsveld op 1000 meter 89
Verrekijker gebruik Licht en compact
Garantie 5 jaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Bushnell Powerview 2.0 8x42 aluminum. MC of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice