Artisan & Artist ACAM P25H Parachute Cord Hand Strap Cam
Artisan & Artist ACAM P25H Parachute Cord Hand Strap Cam
26,99

Artisan & Artist ACAM P25H Parachute Cord Hand Strap Cam

26,99

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Artisan & Artist ACAM P25H Parachute Cord Hand Strap Cam

De ACAM P25H bestaat uit een parachutetouwriem, ook wel bekend als de Flynn-riem, en is perfect ontworpen voor middelgrote camera's. Met zijn gestroomlijnde ontwerp is deze riem niet alleen stijlvol maar ook ideaal voor avontuurlijke buitenshuis activiteiten.

Veelzijdige Compatibiliteit

De riem is compatibel met verschillende camera's, waaronder die met koordbevestigingsmechanismen, tapeverbindingen en oogjesmodellen. De eenvoudige verbinding wordt gerealiseerd met behulp van de handige gesplitste D-ring.

Traditioneel Japans Design

Een vleugje traditioneel Japans design is geïnjecteerd in het geweven gedeelte van de riem. Naast het benadrukken van het unieke ontwerp, rusten de banden comfortabel op de achterkant van de nek en rond de pols, waardoor het materiaal zacht aanvoelt voor de gebruiker.

Sterk en Duurzaam

De verbinding tussen het parachutetouw en de tape wordt gemaakt met voortreffelijk leer, met de hand gestikt door vakbekwame ambachtslieden. Dit resulteert in een product dat zowel sterk als duurzaam is, geschikt voor diverse camera's, inclusief spiegelreflexcamera's en grotere modellen.

Extreem Duurzaam Parachutetouw

Het parachutetouw van de ACAM P25H is buitengewoon duurzaam en geschikt voor zowel spiegelreflexcamera's als grotere camera's. Deze riem biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling maar ook langdurige prestaties, zelfs in veeleisende situaties.

Specificaties
Merk Artisan & Artist
Type draagcomfort Polsriem
Geschikt voor Compact camera's
Verstelbaar Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Artisan & Artist ACAM P25H Parachute Cord Hand Strap Cam of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice