Artisan & Artist ACAM P25 Parachute Cord Strap Cam
Artisan & Artist ACAM P25 Parachute Cord Strap Cam
54,99

Artisan & Artist ACAM P25 Parachute Cord Strap Cam

54,99

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 18,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Artisan & Artist ACAM P25 Parachute Cord Strap Cam

De ACAM P25 is samengesteld uit een parachutetouwriem, ook bekend als de Flynn-riem, en is met precisie ontworpen voor middelgrote camera's. Met zijn slanke ontwerp, geschikt voor zowel outdoor avonturen als stijlvolle stadsverkenningen, biedt deze riem een perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie.

Veelzijdige Compatibiliteit

De riem is compatibel met een scala aan camera's, waaronder die met koordbevestigingsmechanismen, tapeverbindingen en oogjesmodellen. Met de handige gesplitste D-ring zijn de verbindingen snel en eenvoudig tot stand te brengen.

Traditioneel Japans Design

In het geweven gedeelte van de riem is een vleugje traditioneel Japans design geïnjecteerd. Dit niet alleen voor het unieke visuele aspect, maar ook voor het comfortabel rusten op de achterkant van de nek en rond de pols. Het zachte gevoel van het materiaal maakt het dragen een plezierige ervaring.

Sterk en Duurzaam

Het gebruik van hoogwaardig leer, met zorg met de hand gestikt door vakbekwame ambachtslieden, versterkt de verbinding tussen het parachutetouw en de tape. Hierdoor ontstaat niet alleen een stijlvolle uitstraling maar ook duurzaamheid en kracht, waardoor deze riem ideaal is voor zowel lichte als middelzware camera's.

Aanpasbaar en Elegant

De riemlengte is eenvoudig aan te passen aan beide zijden, en het gespmechanisme maakt naadloos bevestigen en losmaken mogelijk. De Keltische knoop fungeert niet alleen als een elegant en onderscheidend ontwerpelement, maar verbetert ook de functionaliteit bij het aanpassen van de lengte.

Specificaties
Merk Artisan & Artist
Type draagcomfort Draagriem
Geschikt voor Camera's
Verstelbaar Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Artisan & Artist ACAM P25 Parachute Cord Strap Cam of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice