Zoom F3
Zoom F3
339,00
339,00

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 113,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 7,54 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zoom F3

Vergeet clippen, gain en gedoe; zet de Zoom F3 draagbare 2-sporen field recorder aan en druk op opnemen om in een oogwenk helder, vervormingsvrij geluid van je externe XLR microfoons op te nemen voor je volgende video-opname, interview of sound design klus. Met twee eersteklas microfoonvoorversterkers en 32-bit floattechnologie kan de F3 de zachtste en hardste geluiden aan die je hem voorschotelt, terwijl vervorming wordt vermeden, de ruis laag blijft en je niet de verantwoordelijkheid hebt om de versterking aan te passen. Opnamen die worden verpest door clipped converters en slecht ingestelde voorversterkers behoren tot het verleden.Van het real-time golfvormdisplay en de one-touch bediening tot de flexibele voedingsopties en precisie timecode functionaliteit, de F3 is goed uitgerust om zowel beginners als veeleisende veteranen een plezier te doen. Of je nu langdurige stereo-opnamen nodig hebt voor een interview, redundante opnamen van dubbele microfoons voor een video-opname, of een storingsvrije opname op locatie, de F3 heeft de modi, resoluties en media-ondersteuning om je cruciale audiotaken aan te kunnen. Bovendien zorgt de operationele veelzijdigheid ervoor dat de F3 altijd je workflow verbetert, of die nu eenvoudig, complex of steeds veranderend is. Je kunt hem met een gerust hart gebruiken als hoofdrecorder, als USB audio-interface voor je eigen computerinstallatie, of als back-up voor extra veiligheid.Automatisch vervormingsvrij geluid

De F3 maakt gebruik van dubbele A/D converters en 32-bit float opname technologie om intens luide signalen op te nemen zonder de converters te clippen en extreem stille geluiden binnen te halen zonder overweldigende ruis, en dat alles zonder dat jij de versterking hoeft aan te passen. Neem met vertrouwen op, in de wetenschap dat je gewoon je microfoons kunt aansluiten en beginnen met opnemen om scherpe, heldere audio te verkrijgen.Dubbele XLR Mic/Line ingangen

Twee gebalanceerde microfoon-/lijningangen met XLR-aansluitingen en schakelbare +48V fantoomvoeding maken de F3 ideaal voor professionele microfoons zoals handheld dynamics en shotgun condensatoren, maar ook voor line-level feeds van een speciaal veldmengpaneel.

Hoogwaardige opname-instellingen

De F3 ondersteunt hoge kwaliteit sample rates tussen 44,1 en 192 kHz, in mono of stereo ongecomprimeerd BWF (Broadcast Wave File) formaat. Geen datacompressie betekent dat er geen kwaliteit verloren gaat bij het maken van de audiobestanden.

Rechtstreeks opnemen op microSD-kaarten

Maximaliseer de draagbaarheid door rechtstreeks op te nemen op een microSDHC/microSDXC kaart (afzonderlijk verkrijgbaar) voor maximaal 1TB aan opslagruimte.

Koptelefoon- en lijnuitgangen

Terwijl de lijnuitgang een eenvoudige routering naar je camera, DSLR of tweede recorder mogelijk maakt, biedt een 3,5 mm stereo hoofdtelefoonaansluiting met speciale volumeregeling handige audiomonitoring.

Urenlang vermogen

Om het tempo van producties op locatie bij te houden, kan de F3 worden gevoed via twee AA alkaline, Lithium of NiMH oplaadbare batterijen, een Zoom AD-17 voedingsadapter (apart verkrijgbaar), of een USB Type-C batterijpack (apart verkrijgbaar). Met tot acht uur looptijd op AA-batterijen zijn opnames van een hele dag geen probleem voor de F3.

USB audio en bestandsoverdracht

Omdat de F3 een USB Type-C poort heeft, sluit je hem eenvoudig aan op je computer via een USB kabel (apart verkrijgbaar) om bestanden over te zetten naar je computer of gebruik je de F3 als een 2x2 USB audio interface die in staat is tot 32-bit float / 96 kHz resolutie.

Precieze tijdcode en synchronisatie

Voeg de apart verkrijgbare Zoom BTA-1 Bluetooth adapter en UltraSync Blue (van Timecode Systems of Atomos) toe om te profiteren van hoge-precisie tijdcode die een nauwkeurige synchronisatie met video realiseert.

App-gebaseerde afstandsbediening

Voor handige draadloze afstandsbediening vanaf een iOS/Android mobiel apparaat sluit je een Zoom BTA-1 Bluetooth adapter aan (apart verkrijgbaar), en gebruik je vervolgens de gratis F3 Control app via Bluetooth.

Intuïtieve bediening en ingebouwd display

Intuïtieve one-touch knoppen - opnemen, afspelen, stoppen en volume omhoog/omlaag - zorgen voor snelle, probleemloze bediening zonder dat je je door menu's hoeft te worstelen. Het ingebouwde scherm toont real-time golfvormen en een duidelijke indicatie van de batterijstatus, opnametijd en meer. Met de knoppen per kanaal kun je snel in- of uitzoomen voor een beter beeld.

Hold-functie voorkomt onbedoelde onderbrekingen

Zet de opnameschakelaar in de Hold-stand om de Hold-functie in te schakelen, die onderbrekingen van de opname door het per ongeluk indrukken van een knop voorkomt.

Laag profiel en lichtgewicht

Met zijn minimalistische profiel kan de lichtgewicht F3 met een klittenbandsluiting (apart verkrijgbaar) worden bevestigd aan boompoles of in een zak worden gestopt om uit het zicht te blijven.

Specificaties
Merk ZOOM
Type audio accessoire Audio Recorder
Microfoon opname Mono, Stereo
Frequentiebereik 44 Hz - 192 kHz
Draadloos Nee
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, 3.5mm Microfoon, USB-C, XLR
Hoogte 75 mm
Breedte 77.3 mm
Diepte 47.8 mm
Gewicht 242 gram
Stroomvoorziening Batterij, USB
Model Accu AA batterijen
Aantal audio ingangen 3
Aantal audio uitgangen 1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zoom F3 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice