Zoom F2 Field recorder met microfoon
Zoom F2 Field recorder met microfoon
199,00

Zoom F2 Field recorder met microfoon

199,00

Levertijd 7 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 66,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zoom F2 Field recorder met microfoon

Vergeet clipping, vergeet gain en vergeet gedoe; zet gewoon de Zoom F2 ultracompacte draagbare veldrecorder aan en druk op record om in een oogwenk heldere, vervormingsvrije dialogen vast te leggen voor uw volgende video-opname, podcast, vlog of interview. Bovendien is het F2-BT-model beschikbaar om gebruikers te voorzien van app-gebaseerde controle en draadloze tijdcodesynchronisatie naast alles wat de F2 te bieden heeft.

Dankzij de 32-bits float-technologie verwerkt de F2 de zachtste en luidste geluiden die je erop kunt gooien, terwijl vervorming wordt vermeden, de ruisarme prestaties behouden blijven en je wordt bevrijd van de verantwoordelijkheid om de versterking aan te passen. Opnamen die verpest worden door geknipte converters en slecht afgestelde voorversterkers behoren tot het verleden. Je hoeft zich zelfs geen zorgen te maken dat je de F2 onbedoeld onderbreekt, want een simpele druk op de Hold-schakelaar zorgt ervoor dat hij blijft opnemen, ongeacht op welke knop je drukt.

Terwijl andere recorders uit de F-serie, zoals de F4, F6 en F8n, zijn gecentreerd rond een audiotas-klare vormfactor voor locatiegeluidsrecorders, is de F2 op maat gemaakt voor riemmontage en zakvriendelijke plaatsing direct op het onderwerp. Zelfs de meegeleverde lavalier-microfoon, met zijn onopvallende ontwerp en vergrendelbare connector, is geoptimaliseerd voor een betrouwbare en visueel discrete bediening die de drager of de videograaf niet afleidt. Met een hoofdtelefoonuitgang en ingebouwde transportbediening, stelt de F2 acteurs ook in staat om opnames terug te luisteren om hun eigen uitvoeringen te bekritiseren.

Van de verfrissend eenvoudige one-touch-bediening tot de lange batterijduur en meerdere voedingsopties, de F2 is goed uitgerust om jou van dienst te zijn, ongeacht jouw audio-achtergrond. Of je nu langdurige opnames nodig hebt voor een podcast, professionele audio-opname voor een interview, een ijzersterk systeem voor bruiloften of een ruimtebesparende opstelling voor vlogs, de F2 is klaar om je cruciale audio op elke locatie vast te leggen.

Bovendien zorgt zijn operationele eenvoud ervoor dat de F2 jouw workflow nooit in de weg staat, of deze nu eenvoudig, complex of altijd veranderend is. Je kunt hem gerust gebruiken als hoofdrecorder of als back-upeenheid voor extra veiligheid. Na de opname zet je jouw bestanden via USB over naar een computer en gebruik je vervolgens de meegeleverde Steinberg WaveLab Cast-software om jouw audio te bewerken, verbeteren, mixen en exporteren zodat de wereld het kan horen.

Laag profiel reversmicrofoon met vergrendelingsconnector

Bevestig de meegeleverde lavalier-microfoon aan jouw onderwerp met de meegeleverde microfoonclip en sluit vervolgens de kabel met 3,5 mm-stekker aan op de ingang van de F2; de vergrendelingsverbinding verhindert onbedoeld loskoppelen. Het omnidirectionele polaire patroon van de microfoon zorgt voor een consistente audio-opname vanuit alle richtingen, wat een betrouwbare spraakopname oplevert, zelfs als het onderwerp zijn hoofd draait of de microfoon van positie verandert. Ook worden er drie windschermen meegeleverd om licht windgeruis eenvoudig te verminderen.

Automatische audio zonder vervorming

De F2 maakt gebruik van 32-bits float-opnametechnologie om intens luide signalen vast te leggen zonder de A/D-converters te overbelasten en om extreem stille geluiden binnen te brengen zonder overweldigende ruis, en dat allemaal zonder enige versterkingsaanpassing van jou. Neem met vertrouwen op, wetende dat je gewoon de microfoon kunt aansluiten en kunt beginnen met opnemen om een heldere, heldere dialoog te krijgen.

Kenmerken van de Zoom F2 Field recorder met microfoon

 • Oneindig dynamisch bereik
 • Met F2 Editor app
 • Ondersteunt micro SD-kaarten tot 512GB
 • Audio-formaten zijn WAV of PCM
 • Maximale sample rate van 48kHz
 • 3.5mm TRS aansluiting voor microfoon
 • 3.5mm TRS aansluiting voor koptelefoon
 • USB-C aansluiting
 • Bevestig recorder aan je broekriem of tas
 • Werkt op 2 AAA-batterijen
 • Afmetingen 5.8 x 2.2 x 4.6cm
 • Weegt slechts 32 gram
Specificaties
Merk ZOOM
Type microfoon Lavalier
Type audio accessoire Audio Recorder
Opnamepatroon Omnidirectioneel
Draadloos Ja
Hoogte 57.5 mm
Breedte 22.4 mm
Diepte 46.4 mm
Gewicht 32 gram
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zoom F2 Field recorder met microfoon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice