Zo werkt Capture One Pro - Bob Timroff
Zo werkt Capture One Pro - Bob Timroff
29,99

Zo werkt Capture One Pro - Bob Timroff

29,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zo werkt Capture One Pro - Bob Timroff

Wie zich serieus bezighoudt met digitale fotografie bewaart een opname bij voorkeur als ‘digitaal negatief’, ofwel als een RAW-bestand. Om dergelijke bestanden optimaal te bewerken en te converteren naar andere bestandsformaten zijn diverse zogeheten RAW-converters beschikbaar.

Capture One Pro is zo’n converter, die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor de Phase One-camera, maar inmiddels is uitgegroeid tot een uiterst geavanceerd fotobewerkingsprogramma met ondersteuning voor digitale camera’s van alle belangrijke merken.

Capture One Pro is geliefd bij zowel hobby- als professionele fotografen vanwege de uiterst adequate RAW-verwerking en talloze geavanceerde bewerkingsgereedschappen. In dit boek maakt u kennis met de belangrijkste functies en gereedschappen van Capture One Pro en leert u deze stapsgewijs te gebruiken, zoals het importeren- en exporteren van fotobestanden, het kiezen van de juiste kleurprofielen, het maken van kleurcorrecties, het retoucheren van oneffenheden, het verwijderen van beeldelementen en veel meer.

Dit boek behandelt de Nederlandse versie van Capture One Pro en is bijgewerkt voor versie 22. Bij het boek zit een gratis te downloaden addendum dat aanvullende informatie geeft en enkele updates behandelt.

Inhoud

Inleiding
  1. De gebruikersinterface
  2. Bibliotheek
  3. Aan de slag
  4. Tools
  5. Lens
  6. Kleur
  7. Belichting
  8. Lagen en maskers
  9. Exporteren
Index
Specificaties
Merk Duuren
Onderwerp Beeldbewerking
Aantal pagina's 208
Uitvoering Paperback
Auteur Bob Timroff
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zo werkt Capture One Pro - Bob Timroff of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice