Zhiyun Weebill-S standard
Zhiyun Weebill-S standard
317,00

Zhiyun Weebill-S standard

317,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 105,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 10,51 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zhiyun Weebill-S standard

Ontworpen voor zowel moderne mirrorless systeemcamera's als DSLR-camera's met verschillende objectievencombinaties. De Zhiyun Weebill S gimbal biedt vertragingsvrije 1080p beeldoverdracht met de, optionele, gloednieuwe TransMount beeldoverdrachtmodule. Het geïntegreerde ViaTouch 2.0-beeldoverdrachtsysteem maakt van elke smartphone een professionele monitor en multifunctionele afstandsbediening. Deze lichte en toch stevige gimbal maakt een professionele opname mogelijk, waarbij de gebruiker altijd de volledige controle heeft.

Sterk, veelzijdig, compatibel en compact

De Weebill S heeft totaal nieuwe motoren en deze zorgen voor een 300% verbeterde motorkoppel en een 50% hogere reactie vermogen in vergelijking met de bekende en bestaande Weebill Lab. De Zhiyun Weebill S is compatibel met verschillende camera objectieven combinaties, waaronder een Sony A7 serie systeemcamera met 24-70mm F/2.8 of een Canon 5D serie dSLR met 24-70mm F/2.8. Dit opent onbeperkte mogelijkheden. Met de unieke ergonomische handgreep van de Weebill S, de optionele TransMount Setup Kit wordt het eenvoudig om te schakelen tussen hoge en lage hoekopnamen. Zhiyun's eigen Instune Algoritme maakt het mogelijk dat de gimbal automatisch het gewicht van de camera detecteert en het juiste motorvermogen selecteert voor een perfecte nauwkeurigheid.

Je bent echt de hele dag van stroom voorzien

De verwisselbare batterijen, met een duur van 14 uur bij volledig opgeladen, zorgen ervoor dat je de hele dag lang van stroom blijft voorzien. De Zhiyun Weebill S kan je camera ook real-time opgeladen houden, zodat je zeker bent van een betrouwbare en effectieve opnamemogelijkheden voor langdurige video draaidagen.

TransMount beeldtransmissie module

De beeldtransmissiemodule maakt een scherpe beeldkwaliteit mogelijk. Met 1080p bij 30 fps met een beeldtransmissie tot 100 meter, LookupTables (LUT), Pseudocolor, Focus Peaking, Zebra Stripes kan eenvoudig professionele monitoring en livestreaming worden bereikt met dezen gimbal. Met de TransMount-module kunnen drie extra apparaten aan de stabilisator worden toegevoegd, of het nu gaat om een smartphone, tablet of professionele monitor.

Synchronisatie van beweging en draadloze besturing

Met de bewegingssensorbesturing 'Sync Motion' kan de richting van de stabilisator via de smartphone worden geregeld. De extreem hoge reactiesnelheid zorgt voor een meeslepende opname-ervaring. Dankzij de draadloze verbinding kunnen de camera's via de smartphone over grote afstanden worden bestuurd en kunnen de opname effecten worden geregeld. De monitoringfunctie vereist overigens wel de TransMount Image Transmission Module.


ViaTouch 2.0

Met Viatouch kun je van je smartphone een professionele monitor en een multifunctionele afstandsbediening maken. Naast de HD-beeldtransmissie verbindt ViaTouch 2.0 je smartphone, camera en gimbal naadloos met elkaar. Diverse gimbal- en camera-instellingen kunnen in realtime worden aangepast, zoals volgafstand, diafragma, ISO, sluitertijd en dergelijke. Real-time monitoring en intuïtieve bediening zijn nu binnen handbereik.

SmartFollow 2.0

SmartFollow 2.0 maakt nauwkeurige object tracking mogelijk zonder dat je je smartphone op een camera of gimbal hoeft te balanceren. Je hoeft alleen maar het gewenste object via het scherm van de smartphone te kaderen en de gimbal plus de camera de rest te laten doen. SmartFollow 2.0 stelt je in staat om super flexibel, of je nu alleen of in een team werkt.

Directe gimbal-instellingen

Het all-inclusive intuïtieve OLED-display kan verschillende in te stellen parameters tonen, zoals motorsterkte, snelheid, soepelheid, 'dead band', belangrijke aanpassing etc.,etc. die allemaal direct via het handvat van de Weebill S kunnen worden bediend zonder dat je in deYZy Play App hoeft in te gaan:

  • Instelling van de motorsterkte: pas de motorsterkte aan om camrea's met verschillende gewichten beter te ondersteunen.
  • Volg de snelheidsinstelling: pas de snelheid van elke as aan om zo nog beter aan te passen aan verschillende opnamescènes.
  • Soepelheid van de instelling: wijzig de waarde om je opnamestijl aan te passen.
  • 'Dead band' instelling: pas je actieve bewegingsbereik aan om onbedoelde bewegingen te voorkomen.

Snelle instelling en vergrendeling ontwerp

De twee-in-één-snelkoppelingsplaat maakt een eenvoudige installatie en een nog snellere omschakeling tussen de diverse camera's mogelijk zonder dat de balans moet worden hersteld. Het nieuw ontwikkelde vergrendelingsmechanisme op elke as vergemakkelijkt het balanceren en het gebruik comfortabeler. Bepaalde assen kunnen worden vergrendeld, terwijl andere in evenwicht zijn.

Ecosysteem van accessoires

Met drie 1/4 inch schroefdraadgaten biedt de Zhiyun Weebill S een maximale compatibiliteit met meerdere accessoires zoals de TransMount kit, monopod, servozoom/focus motoren, beeldtransmissiesysteem en meer. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden met de Weebill S!

Specificaties
Merk Zhiyun
Type Rig Gimbal/Stabilizer
Voor type camera Spiegelreflex camera's, Systeem camera's
Handgrip type Enkel
Aantal assen 3
Type stabilisatie Gimbal
Gemotoriseerd Ja
Thumbcontroller Ja
Hoogte 300 mm
Lengte 190 mm
Breedte 140 mm
Maximaal draagvermogen (kg) 3
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zhiyun Weebill-S standard of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice