Zhiyun WeeBill 3
Zhiyun WeeBill 3
429,00
429,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 143,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 9,55 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zhiyun WeeBill 3

De Zhiyun WeeBill-3 is een professionele gimbal met ergonomische grip en een zeer lange accuduur. Deze gimbal heeft een "Sling 2.0"-ontwerp gekregen en is ten opzichte van zijn voorganger op verschillende punten verbeterd qua ergonomie. Verder heeft de gimbal een ingebouwde microfoon, een invul (LED) licht en een zeer krachtige ingebouwde accu, waardoor je de gimbal de hele dag kunt gebruiken. Het apparaat is licht van gewicht en gebruiksvriendelijk, waardoor filmmakers zich volledig kunnen concentreren op het filmen zelf.

Ergonomisch "Sling 2.0" ontwerp

Het Sling 2.0-ontwerp zorgt ervoor dat je de gimbal stabieler kunt vasthouden. Zo is het L-vormige handvat aangepast, is er een vernieuwde polssteun, en heeft de gimbal een geherpositioneerde verlengbare sling grip die meer dan 40% gewicht reduceert door het gewicht naar de arm te verplaatsen. Door het verplaatsen van de sling grip naar de onderkant van gimbal, zorgt het voor een betere stabiliteit en voorkomt het schudden bij het filmen vanuit met name lage standpunten. De handgreep bevat verder duimknoppen, een mini-controlestick voor beweging, plus een instelbare trigger en wieltje waarmee eigen presets voor opnamestanden ingesteld kunnen worden.

Ingebouwde Microfoon en LED invullicht

De WeeBill-3 heeft ook een ingebouwde Hi-Fi microfoon en een 1000 lumen invullicht voor een snelle en efficiënte setup-to-shoot ervaring. Doordat deze aspecten in de gimbal geïntegreerd zijn, bespaart het filmmakers extra draden en scheelt het gewicht tijdens het reizen. De richtmicrofoon heeft bovendien een ruisonderdrukkende functie en het heldere invullicht is aanpasbaar qua kleurtemperatuur.

Eco-systeem van accessoires

Zhiyun biedt een uitgebreid ecosysteem van TransMount accessoires om de WeeBill-3 uit te breiden. Door de WeeBill-3 te combineren met de TransMount Image Transmitter en MasterEye Visual Controller VC100 kunnen regisseurs de opnames op afstand controleren via draadloze beeldtransmissie. Ze kunnen daarbij zelfs belangrijke parameters als scherpstelling en zoom regelen. Andere accessoires zijn o.a. Zhiyun's Follow Focus/Zoom units en natuurlijk is er de Zhiyun ZY Play App.

Lange accuduur, korte laadtijd

De accu van de WeeBill-3 heeft een uitstekende levensduur en kan snel opgeladen worden (van 0-100% in 2 uur). Vergeleken met de vorige WeeBill versie heeft de WeeBill-3 een upgrade gekregen naar een nog grotere 7,800mAh interne accu, die nu tot 21 uur achter elkaar gebruikt kan worden. Aangesloten camera's kunnen via het “pass-through-systeem” ook van energie voorzien worden (5V/1A). Samengevat biedt de WeeBill-3 een uitstekend uithoudingsvermogen met minimale uitvaltijd tijdens het filmen.

Innovatief snelkoppelingssysteem

Zhiyun's nieuwste snelkoppelingssysteem omvat een dubbele snelkoppelingsplaat met ingebouwde magnetische sleutel. De camera hoeft daardoor slechts eenmaal in evenwicht gebracht te worden, wat een heleboel tijd en moeite scheelt.

In de doos

 • WeeBill 3 Gimbal
 • CR120 Tripod
 • Quick Release Plate
 • Lens Support
 • Fill Light Filter
 • USB Charging Cable
 • Audio Cable 2.5mm Male to 3.5mm
 • Audio Cable 2.5mm to 2.5mm
 • Sony Control Cable LN-UCUS-A03
 • Canon Control Cable LN-MBUC-A02
 • Canon Control Cable LN-NBUC-A01
 • Panasonic Control Cable LN-UCUC-A02
 • EPP Storage Case
Specificaties
Merk Zhiyun
Type Rig Gimbal/Stabilizer
Voor type camera Spiegelreflex camera's, Systeem camera's
Handgrip type Enkel
Aantal assen 3
Type stabilisatie Gimbal
Gemotoriseerd Ja
Thumbcontroller Ja
Hoogte 342 mm
Lengte 206.5 mm
Breedte 72.5 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zhiyun WeeBill 3 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice