Zhiyun Smooth 5S Combo White
Zhiyun Smooth 5S Combo White
191,20

Zhiyun Smooth 5S Combo White

191,20

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 63,73 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zhiyun Smooth 5S Combo White

De Smooth 5 combo komt met een opbergtas, polsriem, magnetisch invul licht en 1 jaar Zhiyun Prime lidmaatschapskaart

De Smooth 5s is een professionele 3-assige smartphone gimbal met standaard 5 verschillende opname modi! Met veel unieke functies, zeer krachtige motor en diverse controle mogelijkheden waaronder de multifunctionele draaiknop. De Zhiyun Smooth 5s biedt standaard maar liefst 5 creatieve opname modi om content met je smartphone te creëren. Deze gimbal is specifiek geschikt voor smartphones tot een totaal gewicht van maar liefst 320 gram.Verschil met Smooth 5

De Smooth 5s heeft een fill light op de dwarsbalk van de gimbal, hierdoor heb je de mogelijkheid om tot 3 fill lights te gebruiken voor een piekverlichting van 2040 Lux. Ook is er meer ruimte tussen de drie assen waardoor het gezichtsveld groter is dan voorheen. Door een verbeterd algorithme van de motor kunnen er grotere telefoons worden gebruikt.

Het is nu nog makkelijker om via het besturingswiel de zoom en focus aan te passen. De Zhiyun Smooth 5s is in slechts 2 uur volledig opgeladen, waarna je deze maar liefst 25 uur kunt gebruiken.

Vernieuwde motoren en algoritmes voor verbeterde prestaties

De Smooth 5s is kleiner dan zijn voorganger, maar is een stuk krachtiger dankzij de nieuwe motoren en de verbeterde algoritmes. Het 3-assige design zorgt ervoor dat beelden altijd stabiel zijn. Zelfs in de meest extreme hoeken! Hierdoor kunnen content creators gemakkelijk vanuit elke hoek filmen en naadloos overschakelen van landschap georiënteerd filmen, naar verticaal voor bijvoorbeeld Reels, Stories en TikTok. Grotere smartphones als de iPhone 13 Pro MAX en de Samsung Galaxy S21 Ultra zijn geen probleem voor deze motoren en dankzij het smart-lock design kun je deze snel en eenvoudig bevestigen of loskoppelen.

Eenvoudige en intuïtieve bediening: Point, click en shoot!

Door het all-in-one bedieningspaneel kunnen content creators gemakkelijk en snel de gimbal eenhandig bedienen, zonder dat zij een App nodig hebben om toegang tot bepaalde features te krijgen. De multifunctionele draaiknop geeft perfecte controle over zoomen en scherpstellen

De volgende generatie creatieve tools voor de smartphone creator

Met de Smooth 5s kunnen smartphone filmmakers hun creatieve piek bereiken. Een aantal van de nieuwe creatieve features van de Smooth 5s zijn Magical Pano modus die het mogelijk maakt om 180° panoramas te creëren, een Timelapse modus waarmee je de tijd sneller kunt laten gaan, een Live Stream functie met gezichts-tracking voor de perfecte streaming ervaring. Andere functies zijn SmartFollow, welke automatisch een geselecteerd object of persoon volgt, Dolly Zoom, welke de klassieke Hollywood look imiteert en Magic Clone, waarmee je jezelf kunt clonen en meerdere keren in een scène kunt laten voorkomen.

Smart Editor - Hollywood magie in slechts een paar klikken.

Elke filmmaker weet dat de echte magie in de edit ontstaat. De Smooth 5s beschikt over een volledige smart editing suite waar smartphone creators hun beste werk tot nu toe kunnen monteren. De ZY CAMI Editor zorgt ervoor dat je met slechts een paar clicks jouw publiek kunt verwonderen met indrukwekkende effecten en transities! Met de SMART Mode kunnen filmmakers de gimbal van te voren programmeren met bepaalde video templates en effecten, om zo met het grootste gemak creatieve perfectie te bereiken!

Specificaties
Merk Zhiyun
Voor type camera Smartphones
Handgrip type Enkel
Aantal assen 3
Type stabilisatie Gimbal
Gemotoriseerd Ja
Thumbcontroller Ja
Hoogte 311 mm
Lengte 168 mm
Breedte 52 mm
Maximaal draagvermogen (kg) 0.320
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zhiyun Smooth 5S Combo White of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice