Zhiyun Smooth-Q3
Zhiyun Smooth-Q3
79,00
79,00

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 26,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zhiyun Smooth-Q3

Van een 180° draaibaar invullicht tot 17 voorgeprogrammeerde slimme templates, de Zhiyun Smooth-Q3 is een compacte, functierijke drie-assige gimbal met een doordacht en detailrijk ontwerp en een ongeëvenaarde functionaliteit. Deze drie-assige smartphone gimbal is een verder verbeterd product uit de uiterst populaire SMOOTH Q-serie van Zhiyun, met een uniek compact en lichtgewicht ontwerp.

Zhiyun Smooth-Q3

De Zhiyun Smooth-Q3 is echt een plezier om te gebruiken. Of je nu opnamen maakt voor Tik Tok, vlogt, actief bent voor je sociale kanalen of gewoon voor de lol, overdag of 's nachts. Handige functionaliteiten, waaronder een unieke belichtingsfunctie en slimme templates, zorgen voor nog meer creatieve opnamemogelijkheden, terwijl een betere knoppenindeling en ontwerp de gebruikerservaring vereenvoudigen, en dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Compacte krachtpatser

De Zhiyun Smooth-Q3 gimbal is een compacte krachtpatser, want hij is nog gemakkelijker in te klappen en nog lichter dan zijn populaire voorganger, de SMOOTH-Q2, terwijl hij een hoger maximaal laadvermogen heeft. De 3-assen zorgen voor een optimale en natuurgetrouwe opname kwaliteit. En als je je handen even vrij wilt houden gebruik je gewoon het standaard meegeleverde statief. De gimbal zelf is slechts 180 x 136 x 40mm en weegt slechts 340 gram en kan een maximaal draagvermogen van in totaal 280 gram aan.

De intuïtieve knoppenindeling leidt tot een algehele soepelere bediening. Door bijvoorbeeld drie keer op de knop te drukken, kun je eenvoudig schakelen tussen de modi portret en landschap, terwijl je met ultra-groothoekopnamen uitgestrekte landschappen net zo gemakkelijk kunt vastleggen als opnamen vanuit een laag standpunt.

Inclusief uniek invullicht

Uniek is dat de gimbal beschikt over een 4300k warm-toned geïntegreerd ‘invullicht’ met drie aan te passen niveaus van helderheid en een touch-knop controle om met één beweging het invullicht 180° te draaien. Dit maakt belichting voor zowel de selfie camera als de gewone camera van je Smartphone mogelijk. Perfect voor het vastleggen van heldere portret beelden in situaties waar er sprake is van minder of zelfs weinig licht.

Uniek aantal aan ingebouwde SmartMode templates

De Smooth-Q3 gimbal heeft 17 ingebouwde SmartMode templates, waardoor het maken en bewerken van video's die regelmatig terugkeren simpelweg veel sneller gaat. Met de ZY Cami Editor kunnen gebruikers video's opleuken met op maat gemaakte templates en een reeks aan muziek, speciale effecten en filters toevoegen. Andere functies zijn gebaren besturing (zogenaamde ‘gesture control’) en SmartFollow 3.0 Object Tracking dat het onderwerp met één druk op de knop markeert en een actieve Smart Follow-functie.

De enorm veelzijdige gratis ZY Cami app

ZY Cami is een veelzijdige app die een uitgebreide en intuïtieve oplossing biedt voor mobiele filmmakers om hun video's te maken, bewerken en delen. Wil je eenvoudige maar verbluffende effecten toevoegen die je video's laten opvallen? Gebruik Instant Dolly Zoom en creëer filmische korte films met slechts een paar eenvoudige stappen in de App. Of kloon jezelf om verschillende kanten van jezelf te laten zien. Met MagicClone Pano kun je nu meerdere foto's maken en ze op hetzelfde scherm rangschikken. Laat de lange leercurve en uitputtende voorbereiding maar aan Zhiyun over, terwijl jij je stort op het plezier van video's maken!


Specificaties
Merk Zhiyun
Type Rig Gimbal/Stabilizer
Voor type camera Smartphones
Handgrip type Enkel
Aantal assen 3
Type stabilisatie Gimbal
Gemotoriseerd Ja
Thumbcontroller Ja
Hoogte 279 mm
Lengte 90 mm
Breedte 127 mm
Maximaal draagvermogen (kg) 0.28
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zhiyun Smooth-Q3 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice