Zhiyun Fiveray V60 Black
Zhiyun Fiveray V60 Black
172,08

Zhiyun Fiveray V60 Black

172,08

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 57,36 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zhiyun Fiveray V60 Black

De Fiveray V60 Bi-Color LED Light Wand van Zhiyun is ontworpen om elke opname met gemak en efficiëntie te verlichten en is een zwarte, 45 cm lange verlichtingsoplossing voor ontwerpers. Hij is zeer draagbaar en veelzijdig en heeft een variabele kleurtemperatuur van 2700 tot 6500K, zodat je hem kunt afstemmen op bestaande armaturen of je creatieve mogelijkheden kunt verkennen. Om de lichtopbrengst nauwkeurig af te stellen, kun je van 0 tot 100% continu dimmen. Met de intuïtieve knoppen en het scherm kun je snel schakelen tussen verschillende instellingen zonder complicaties. De V60 is bedoeld om in de hand te houden en is een lichtgewicht, multifunctionele lichtbron die bijna overal past.Draagbare, veelzijdige lamp

De V60 is ideaal voor verschillende foto- en videotoepassingen en biedt flexibiliteit met verschillende voedingsopties. De lamp wordt gevoed door een ingebouwde batterij die oplaadbaar is via de USB-C poort. De batterij geeft je 24 minuten werktijd op vol vermogen en veel langer op gedeeltelijk vermogen. Bovendien kun je met de meegeleverde voedingsadapter de lamp opladen terwijl je hem gebruikt. Zhiyun levert er handig een USB-C kabel en een opbergtasje bij, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Lichtopbrengst in MAX-modus

De V60 straalt 1730 lux uit op 1 meter (5500K) met zijn standaard vermogen van 60W. Als je een extra lichtboost nodig hebt, schakel je gewoon over naar de MAX-modus voor een onmiddellijke lichtflits tot 100W. Daarna kan de lamp tot 2470 lux bereiken. Om de MAX-modus te activeren, moet de lamp worden aangesloten op een stopcontact.

Kleurnauwkeurigheid

Met een CRI van 96 en een TLCI van 98 garandeert deze buis natuurgetrouwe en nauwkeurige kleuren voor prachtige, gedetailleerde opnamen.

Effecten en muziekmodus

Er zijn zes creatieve lichteffecten, waaronder SOS, vuur, TV, flits, defecte lamp en kaars. Een andere functie is de muziekmodus van de lamp waarmee je de beat van de muziek kunt volgen om een speciale sfeer te creëren.

Koelsysteem

Het DynaVort koelsysteem op basis van vloeistofdynamica voorkomt oververhitting en verhoogt de koelingsefficiëntie door de luchtstroomuitstoot met meer controle te verbeteren. Het bevat koellichamen en zes ventilatoren voor efficiënte koelprestaties.

Montage

De armatuur heeft een 1/4"-20 montagedraadgat dat op verschillende statieven en handgrepen past.

Specificaties
Merk Zhiyun
Type licht categorie Continu licht (studio)
Lichtbron LED
Soort lamp Tube
CRI 96
Lux 1730
Vermogen (Watt) 60
Kleurtemperatuur min (K) 2700
Kleurtemperatuur max (K) 6500
Dimming range min (%) 0
Dimming range max (%) 100
Stroomvoorziening Accu (eigen type)
Aansluitingen USB-C
Lengte 45 cm
Breedte 4.7 cm
Diepte 4.6 cm
Gewicht 891 gram
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zhiyun Fiveray V60 Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice