Zeiss SFL 10x30
Zeiss SFL 10x30

Normale prijs: 1.575,00

Special Price 1.415,00

Normale prijs: 1.575,00

Special Price 1.415,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 471,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 31,48 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zeiss SFL 10x30

Het lichtgewicht model onder de hoogwaardige verrekijkers

Met de Zeiss SFL-verrekijker (SmartFocus Lightweight) kun je speciale momenten met gemak beleven. De SFL-verrekijker is geoptimaliseerd om zo licht en compact mogelijk te zijn en is een perfecte aanvulling op de SF-familie. Het nieuwe Ultra-High-Definition (UHD) Concept zorgt voor levensechte kleurweergave en het hoogste detailniveau. Dankzij het SmartFocus Concept is de focuswiel perfect gepositioneerd en deze maakt snel en nauwkeurig scherpstellen mogelijk - zelfs met handschoenen aan. De geoptimaliseerde ergonomie en een grote uittredepupil zorgen voor een ontspannen en ongestoorde kijkervaring en, met de lichtgewicht magnesium behuizing, zijn de SFL verrekijkers duurzaam en gaan ze generaties lang mee.

SFL - SmartFocus en lichtgewicht

Het buitenleven wacht met ontzagwekkende ervaringen die je gewoon niet wilt missen. Maar langere excursies gaan vaak gepaard met de noodzaak om met zwaar materieel te sjouwen en de resulterende nekpijn. Des te beter als de keuze voor de juiste verrekijker niet bijdraagt aan de last. Dit komt omdat je met de nieuwe Zeiss SFL-verrekijker kunt genieten van al die magische outdoor momenten met een nieuw niveau van gemak. Dit model combineert alle voordelen van high-performance verrekijker met de compactheid van een zakverrekijker, die een zorgeloze, comfortabele en uitstekende kijkervaring biedt.

Omdat elke gram telt

Met de SFL 30 biedt Zeiss een compacte, hoogwaardige verrekijker in het handige ontwerp van een zakverrekijker die dankzij zijn lichte gewicht ook bij langere excursies geen extra belasting vormt. Met een gezichtsveld tot 120 meter op een afstand van 1.000 meter en een minimale scherpstelafstand van 1,5 meter biedt de SFL 10x30 een perfect overzicht in combinatie met nauwkeurige detailherkenning. De lensdiameter is met 2mm verkleind. Hierdoor kunnen we dunnere lenselementen gebruiken met kleinere tussenruimten, waardoor het gewicht van de verrekijker met 23% en het volume met 21% wordt verminderd ten opzichte van de Zeiss Victory SF-modellen. Dit betekent dat de SFL-verrekijker 30% lichter is dan vergelijkbare producten.

Ervaar de natuur in al zijn pracht

Het ultra-high-definition (UHD)-concept is voorzien van een speciale coating en een verbeterd optisch ontwerp dat ervoor zorgt dat de verrekijker het hoogste detailniveau levert en natuurgetrouwe kleuren reproduceert. Dit maakt het mogelijk om de kleinste kenmerken in het verenkleed nauwkeurig en betrouwbaar te identificeren om onderscheid maken tussen soorten. De hoge mate van lichttransmissie en de T*multicoating leveren een nauwkeurig beeld, ook bij schemering. Zelfs in extreme situaties zoals regen of hoge luchtvochtigheid heb je altijd een helder zicht dankzij de LotuTec® coating op de lenzen, waar druppels en stofdeeltjes gewoon van af parelen. De ergonomie van de Zeiss SFL-modellen is dusdanig geoptimaliseerd om het oog snel en gemakkelijk te positioneren, voor een comfortabele en meeslepende kijkervaring.

Alles onder controle

Het bewezen SmartFocus-concept maakt het gebruik van de verrekijker eenvoudig en comfortabel. Het omvat een perfect gepositioneerd scherpstelwiel in de DoubleLink Bridge voor snel en nauwkeurig scherpstellen - zelfs bij het dragen van handschoenen. Of je nu alles voor ogen hebt of oog voor de kleinste details, het scherpstelbereik van dichtbij tot oneindig is slechts 1,4 rotaties uit elkaar. Ook garanderen de verbeterde oogschelpen een ergonomisch gevoel met vloeiende overgangen tussen de aanraakpunten, die nauwkeurig gedefinieerd en perfect te bereiken zijn. Hierdoor zal je nooit een moment in de geweldige natuur missen.

Specificaties
Merk Zeiss
Soort Binoculair
Lengte 120 mm
Breedte 107 mm
Gewicht 460 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Fluoriet HD lens, Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Waterbestendig
Vergroting min (x) 10
Vergroting max (x) 10
Lensdiameter (mm) 30
Uittredepupil (mm) 3
Schemergetal 17.32
Eyerelief (mm) 18
Kortste Scherpstelafstand (meter) 1.5
Gezichtsveld op 1000 meter 120
Verrekijker gebruik Topkwaliteit
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zeiss SFL 10x30 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice