Zeiss MiniQuick 5x10 T*
Zeiss MiniQuick 5x10 T*

Normale prijs: 255,00

Special Price 230,00

Zeiss MiniQuick 5x10 T*

Normale prijs: 255,00

Special Price 230,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 76,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zeiss MiniQuick 5x10 T*

Zie zowel dichtbij als ver weg met de ZEISS MiniQuick® 5x10 T*. Met een gewicht van slechts 23 gram is de MiniQuick® 5x10 T * zo licht als een veer en zo dun als een vulpen. Het kan gemakkelijk op uw kleding worden geknipt voor snelle en gemakkelijke toegang. Bevestig deze eenvoudig met de meegeleverde clip. Wat de MiniQuick® mist qua formaat en gewicht, wordt ruimschoots goedgemaakt door de verbluffende mogelijkheden, zelfs in situaties met weinig licht.

Altijd bij de hand

Klein, licht en sportief - de compacte kijker is altijd handig voor uitstapjes in de natuur, concerten of sportevenementen. Het brengt objecten bliksemsnel op armlengte zodat je elk detail kunt zien. Een dioptrieregeling is mogelijk tot +/- 4 diopters.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating geeft je de garantie van briljante beelden met hoog contrast die je vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemer. De formule achter de T* coating wordt permanent verbeterd en aangepast aan nieuwe glassoorten die per lens kunnen variëren. Op alle glazen onderdelen in de kijker worden meerdere lagen T* coating aangebracht.

Specificaties
Merk Zeiss
Soort Monoculair
Lengte 113 mm
Gewicht 23 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Waterbestendig
Vergroting min (x) 5
Vergroting max (x) 5
Lensdiameter (mm) 10
Uittredepupil (mm) 2
Schemergetal 50
Kortste Scherpstelafstand (meter) 4
Gezichtsveld op 1000 meter 100
Verrekijker gebruik Licht en compact
Garantie 30 jaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zeiss MiniQuick 5x10 T* of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice