Xtorm Power Bank Rock 8x 20.000
Xtorm Power Bank Rock 8x 20.000
37,94

Xtorm Power Bank Rock 8x 20.000

37,94

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Xtorm Power Bank Rock 8x 20.000

Xtorm Power Bank Rock 8x 20.000

De Xtorm Power Bank Rock 8x maakt deel uit van Xtorm's toegankelijke, no-nonsense Fuel Bank serie die ondanks het bescheiden uiterlijk over geavanceerde technieken beschikt. Met deze betrouwbare powerbank laad je overal gemakkelijk je mobiele apparatuur op, zoals je smartphone, tablet of bluetooth speaker.

Sterk en makkelijk in gebruik

Deze powerbank beschikt over een interne batterij van 20.000mAh, wat voldoende is om je smartphone 8x op te laden. Wanneer de batterij van de powerbank leeg is, laad je deze eenvoudig op via USB of netstroom. De Rock is voorzien van een LED power indicator die aangeeft hoeveel energie er nog beschikbaar is. Ook is het mogelijk om twee apparaten tegelijkertijd op te laden dankzij de twee aparte USB-uitgangen. Druk simpelweg op de aan-/uit-knop om de powerbank te starten of te laten stoppen met laden.

Auto Power Management

De Power Bank Rock beschikt over een aantal eigenschappen die ervoor zorgen dat je hem veilig en zorgeloos kunt gebruiken. De Auto Power Management Chip zorgt ervoor dat de laadsnelheid automatisch wordt aangepast op het aangesloten apparaat. Ook zijn de interne batterij en de batterij van het aangesloten apparaat beschermd tegen overladen. De lader zal nooit oververhit raken dankzij de temperatuurcontrole-chip.

Kenmerken van de Xtorm Power Bank Rock 8x

  • Sterke en betrouwbare powerbank
  • Capaciteit van 20.000mAh
  • Bescherming tegen overladen
  • Auto Power Management
  • Temperatuurcontrole
  • Formaat van 169 x 79 x 25mm
  • Weegt 425 gram
Specificaties
Merk Xtorm
Soort product Powerbank
Lengte 169 mm
Hoogte 79 mm
Breedte 25 mm
Gewicht 425 gram
Aantal USB-poorten 2
Capaciteit (mAh) 20000
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Xtorm Power Bank Rock 8x 20.000 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice