Wimberley WH-200-S Sidemount Head II
Wimberley WH-200-S Sidemount Head II
499,00

Wimberley WH-200-S Sidemount Head II

499,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 166,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 10,60 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Wimberley WH-200-S Sidemount Head II

De Wimberley WH-200-S Sidemount Wimberley Head is een lichter, compacter alternatief voor de volledige Wimberley Gimbal Head. Het Sidemount Wimberley-hoofd deelt de belangrijkste giet- en pan- en kantelmechanismen met het Wimberley-hoofd, maar een aan de zijkant gemonteerde Arca-Swiss-stijl snelspanklem vervangt de zwenkarm en het verstelbare platform van het andere model.

Het ontwerp van de Sidemount Wimberley-kop stelt jou in staat om het zwaartepunt van de camera/lens over de panbasis te plaatsen, voor soepele, stabiele veranderingen in jouw lenspositionering.

 • Uitermate geschikt voor lenzen die qua grootte vergelijkbaar zijn met een 300 mm f/2.8 of 500 mm f/4. Voor grotere lenzen is mogelijk een afstandsstuk of een vervangende voet voor de lenskraag vereist
 • De ingebouwde, industriestandaard Arca-Swiss-stijl snelspanklem maakt hem compatibel met de vele verschillende platen die verkrijgbaar zijn bij Arca-Swiss, Acratech, Kirk, Wimberley, Really Right Stuff, Foba, enz.
 • Werkt met Wimberley F-9 Sidekick-beugel (niet inbegrepen) voor het plaatsen van een flitser boven de lens
 • Specificaties
  Merk Wimberley
  Eigen gewicht statiefkop (kg) 2.3
  Type statiefkop Gimbalhoofd
  Statiefaansluiting 3/8"
  Type Snelkoppeling Arca Swiss
  Productbeoordelingen
  0 reviews
  Vraag en antwoord

  Stel een vraag over Wimberley WH-200-S Sidemount Head II of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice