Wimberley C-12
Wimberley C-12
99,95
99,95

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Wimberley C-12

De Wimberley C-12 Quick Release Clamp (6,4 cm lang) vervangt het vorige model, de C-10. Deze klem wordt geleverd met een selectie van bevestigingsmiddelen waarmee je de klem stevig aan een breed scala aan apparatuur kunt bevestigen. Er zijn instructies bijgevoegd om je te helpen bepalen welke bevestigingsmiddelen nodig zijn voor jouw specifieke behoeften.

Tong-in-zakontwerp

Wimberley-klemmen hebben een uniek 'tong-in-pocket'-ontwerp dat interne onderdelen beschermt tegen stof en gruis. De tongen zijn bijna twee keer zo lang als die van conventionele klemmen in Arca-Swiss-stijl. Deze extra lengte gaat de neiging van de bewegende klauw van de klem om tijdens het klemmen naar achteren te scharnieren tegen, waardoor de kaken uitgelijnd blijven met de geometrie van de plaat en ongewenste buigkrachten op de schroefdraadbout worden geëlimineerd.

Gevangen knop

Er is een stopschroef aan het uiteinde van de stijl. Deze schroef houdt de knop en de interne werking van de klem vast.

Speciale groeven

Twee ondiepe kanalen strekken zich uit vanaf de zijkanten van de klem en stoppen net voor het centrale tapgat. Deze kanalen maken een grotere afstelling naar voren en naar achteren mogelijk bij gebruik van de veiligheidsstops op Wimberley-snelkoppelingsplaten.

Specificaties
Merk Wimberley
Soort statief product Statiefaccessoire
Type statiefaccessoire/onderdeel Snelkoppel adapter
Statiefaansluiting 1/4", 3/8"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Lengte 6.4 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Wimberley C-12 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice