Vortex Razor HD 27-60x85wa Angled NEW
Vortex Razor HD 27-60x85wa Angled NEW
1.799,00

Vortex Razor HD 27-60x85wa Angled NEW

1.799,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 599,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 59,67 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Vortex Razor HD 27-60x85wa Angled NEW

High-end angled spotting scope

De Vortex Razor HD 27-60x85wa Angled New is een high-end spotting scope voor het bekijken van vogels, wildlife en verder alles wat zich op een grote afstand bevindt. Door het gebruik van hoogwaardig glas en dito coating is het beeld ragscherp, kleurecht en vrij van lensfouten. Je bekijkt het beeld bij deze 'angled view' spotting scope door het naar boven wijznde oculair.

De Vortex Razor is uitgerust met een hoogwaardig optisch systeem met premium HD XLD lenselementen, apochromatische elementen en XR-coating. Hierdoor is het beeld verbazingwekkend helder, vlijmscherp en kleurecht. Lensfouten als chromatische aberratie en contrastverlies zijn effectief gecorrigeerd.

Waterdicht en condensvrij

De Razor HD 27-60x85wa beschikt over een sterke en lichte magnesium behuizing die is afgedekt met beschermende rubber. De kijker is waterdicht en afgedicht tegen stof en zand. Hij is gevuld met Argon-gas waardoor er geen vochtige lucht binnen kan dringen, condens is daarom uitgesloten, ook tijdens plotselinge temperatuurswisselingen. Vortex heeft de frontlens voorzien van ArmorTek-coating waardoor het glas bestand is tegen krassen, vuil en vet oftewel vingerafdrukken.

Compleet geleverd

Je bedient deze spottings scope met twee draaiknoppen; eentje voor het snelle scherpstellen en eentje voor het fijn instellen. Een draaibare statiefbevstiging wordt meegeleverd en de zonnekap is uitschuifbaar. De meegeleverde stay-on tas kun je gewoon laten zitten tijdens gebruik, zelfs als je de spotting scope op je statief monteert. Vortex biedt een levenslange VIP-garantie op deze hoogwaardige spottings scope.

Specificaties
Merk Vortex
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Vortex Razor HD 27-60x85wa Angled NEW of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice