Vortex Diamondback HD 20-60x85 Angled
Vortex Diamondback HD 20-60x85 Angled
549,00

Vortex Diamondback HD 20-60x85 Angled

549,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 183,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 11,67 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Vortex Diamondback HD 20-60x85 Angled

De Vortex Diamondback HD 20-60x85 Spotting Scope is de herontworpen spotting scope van Vortex. De Scope is uitgerust met een 85mm objectief en in combinatie met verbeterde HD optiek wordt een helderheid gegarandeerd die nodig is om zelfs bij weinig licht bewegingen waar te nemen, of om een glimp uit dicht begroeide gebieden te ontdekken. De Diamondback HD 20-60x85 heeft alles wat een lange afstandsjager nodig heeft en blinkt uit in situaties met minder licht. Ook is de behuizing van de Diamondback HD 20-60x85 verbeterd waardoor deze nu een gestroomlijnd, slank en obstakelvrij model heeft. Daarvoor is bijvoorbeeld het scherpstelwiel ingebouwd in de behuizing.

Toepassing Vortex Diamondback HD 20-60x85 Spotting Scope

De Diamondback HD 20-60x85 is de ideale scope voor de achterlandse jachtspotter die alle voordelen van een HD-optisch systeem wenst. Met een vergroot objectiefdiameter en de verbeterde vergrotingsopties, zorgt de nieuwe Diamondback HD voor een uitstekende balans tussen optische kwaliteit, grootte, gewicht en handzaamheid.

De Spotting Scope is voorzien van een draaiwiel rondom de behuizing waarmee snel en nauwkeurig gefocused kan worden op het doelwit. Aan de voorzijde is de Diamondback HD voorzien van een geïntegreerde zonnekap welke in een handomdraai uitgeschoven kan worden om te voorkomen dat de zon het objectief binnen kan dringen. Ook zorgt deze zonnekap ervoor dat er geen regen en/of sneeuw op het objectief terecht kan komen. Zo ondervind je geen hinder tijdens deze weersomstandigheden.

De Diamondback HD 20-60x85 Spotting Scope Angled heeft een 45° inkijkhoek, waardoor op een ontspannen manier door het oculair gekeken kan worden. Dit model wordt veelal gebruikt op statief maar kan ook zonder gebruikt worden.

Kenmerken van de Vortex Diamondback HD 20-60x85 Spotting Scope

  • Waterdicht, nevelbestendig en schokbestendig
  • Armortek lenscoating
  • Volledig multi-gecoate lenzen
  • Argon-gas gezuiverd
  • Vergrotingsbereik: 20-60x
  • Oogafstand: 18,3 mm - 20,3 mm
  • Kort focusbereik: 2,3 meter
  • Inclusief oculair
  • Gewicht: 1,7 kg
  • Kleur: groen met zwarte accenten
Specificaties
Merk Vortex
Soort Telescoop
Prismatype Porro
Gewicht 1.7 kg
Kijkeropties Fluoriet HD lens, Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Statiefaansluiting, Waterbestendig
Garantie Levenslang VIP Garantie
Vergroting max (x) 60
Vergroting min (x) 20
Lensdiameter (mm) 85
Kortste Scherpstelafstand (meter) 7.5
Oculair opties Inclusief oculair, Oculair verwisselbaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Vortex Diamondback HD 20-60x85 Angled of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice