VisibleDust Chamber Clean Kit 8ml + 12x Swabs
VisibleDust Chamber Clean Kit 8ml + 12x Swabs
18,99

VisibleDust Chamber Clean Kit 8ml + 12x Swabs

18,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving VisibleDust Chamber Clean Kit 8ml + 12x Swabs

Visible Dust Chamber Clean Kit 8ml + 12x Swabs

Chamber Clean van Visible Dust is speciaal ontwikkeld voor het effectief reinigen van het inwendige van een camera. Bij een spiegelreflex gaat het om het spiegelhuis met sensor, spiegel en matglas, bij een systeemcamera vinden we alleen de sensor in de ruimte achter de lensvatting. De Chamber Clean vloeistof reinigt niet alleen de ruimte door stof en andere verontreinigingen te verwijderen, maar brengt ook een antistatische laag aan op de behandelde oppervlakken.

De Chamber Clean vloeistof heeft ook smerende eigenschappen waardoor bijvoorbeeld de beweging van de spiegel minder frictie kan veroorzaken. De reinigingskracht is zo hoog dat ook hardnekkige vlekken en stofophopingen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Visible Dust heeft de vloeistof van een 'dikte' van slechts 0,2 micron voorzien, 40 kleiner dan de pixels van veel camera's, waardoor er geen vervuiling van de sensor op kan treden. Deze kit bevat 8ml vloeistof en 12 swabs.

Specificaties
Merk VisibleDust
Soort reinigings accessoire Cleaning kit, Cleaning swab
Reiniging voor Sensor
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over VisibleDust Chamber Clean Kit 8ml + 12x Swabs of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice