Varta AA-batterijen - 10 stuks
Varta AA-batterijen - 10 stuks
5,99

Varta AA-batterijen - 10 stuks

5,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Varta AA-batterijen - 10 stuks

Varta AA-batterijen - 10 stuks

Deze AA-batterijen zijn de krachtigste niet-oplaadbare AA batterijen op de markt. Deze batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor apparaten die een hogere stroombehoefte dan gemiddeld hebben. Zoals zaklampen, maar denk ook aan flitsers die supersnel op moeten laden. Dit is de voordeelverpakking met een inhoud van tien batterijen. Varta garandeert dat je deze batterijen tien jaar kunt bewaren.

Deze lekvrije AA-batterijen, ook bekend onder de benamingen LR6, Penlite en Mignon, zijn uitermate geschikt om langdurig of kortstondig een hoge stroomafgifte te leveren. Zoals dat bij bijvoorbeeld bij elektronenflitsers het geval is. Op het ene moment maakt je vele tientallen flitsopnamen achter elkaar, maar de flitser blijft soms ook weken inactief, waarna hij meteen weer moet presteren. Varta denkt ook aan de details, een mooi voorbeeld is het Single Press Out systeem, je kunt de batterijen per stuk uit de verpakking halen zonder dat de anderen hun positie verliezen.

Specificaties
Merk Varta
Soort product Batterij
Aantal batterijen 10
Type accu Alkaline
Model Accu AA batterijen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Varta AA-batterijen - 10 stuks of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice