Tokina Cinema 85mm T1.5 Sony E
Tokina Cinema 85mm T1.5 Sony E
4.999,00

Tokina Cinema 85mm T1.5 Sony E

4.999,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 1.666,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 111,23 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tokina Cinema 85mm T1.5 Sony E

Tokina Cinema 85/T1.5 - Sony E

De Tokina Cinema 85/T1.5 - E is een professioneel objectief voor gebruik op high-end videocamera's en filmende spiegelreflexen met Sony E-mount. Dit full-frame cine-objectief beschikt over zo'n hoge beeldkwaliteit dat hij zonder beperkingen gebruikt kan worden op toekomstige 8K-camera's. Bijzonder is ook de afwezigheid van het vervelende focus breathing-effect.

De Tokina Cinema 85/T1.5 beschikt over een hoogwaardig optisch ontwerp met 13 elementen in 10 groepen waardoor de beeldkwaliteit extreem hoog is. De lens heeft een diafragma met maar liefst negen afgeronde lamellen waardoor details in de onscherpe achtergrond oftewel de bokeh heel mooi ogen. Onscherpe lichtpunten worden mooi rond weergegeven. De (handmatige) scherpstelring heeft een enorme slag van 300º en hij draait ook nog eens heel soepel, zodat je precies en schokvrij scherp kunt stellen.

Kenmerken

De lens heeft aanduidingen aan beide zijden van de lensvatting in plaats van op de bovenkant waardoor je ze bij een op statief geplaatste camera veel beter af kunt lezen. Dit objectief is deel van de Cinema-serie lenzen die exact overeenkomen wat betreft de filtermaat en de diameter van de frontlens en de gear-positie op de scherpstel- en diafragmaring, waardoor je van objectief kunt wisselen zonder randapparatuur zoals follow-focus opnieuw in te moeten stellen. De Cinema 85/T1.5 heeft geen last van het zogenaamde focus breathing-effect, waarbij het beeld iets vergroot of verkleind wordt tijdens het scherpstellen.

Specificaties
Merk Tokina
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Type lens Cine
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 85
Maximale brandpuntsafstand (mm) 85
Scherpstel opties Alleen handmatig
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tokina Cinema 85mm T1.5 Sony E of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice