Tokina Cinema 11-16mm T3.0 Sony E
Tokina Cinema 11-16mm T3.0 Sony E
1.099,00

Tokina Cinema 11-16mm T3.0 Sony E

1.099,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 366,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 24,45 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tokina Cinema 11-16mm T3.0 Sony E

Tokina Cinema 11-16/T3.0 -Sony E

De Tokina Cinema 11-16/T3.0 - E is een veelzijdig professioneel ultragroothoekzoomobjectief voor gebruik op high-end videocamera's en filmende spiegelreflexen met Sony E-mount. Dit cine-objectief heeft een beeldcirkel voor Super 35, APS-C en kleinere sensors, en hij beschikt over zo'n hoge beeldkwaliteit dat hij zonder beperkingen gebruikt kan worden voor het filmen in 4K-resolutie. De Cinema 11-16/T3.0 is een zogenaamde parfocal-lens waardoor de ingestelde afstand niet verandert tijdens het zoomen, ideaal bij het maken van filmopnamen.

De Tokina Cinema 11-16/T3.0 beschikt over een hoge lichtsterkte over het gehele zoombereik en een hoogwaardig optisch ontwerp met 13 elementen - waaronder twee elementen van asferisch glas en twee van SLD-glas - in 11 groepen, waardoor de beeldkwaliteit extreem hoog is. De lens heeft een klikloos diafragma met negen afgeronde lamellen waardoor details in de onscherpe achtergrond oftewel de bokeh heel mooi ogen. Onscherpe lichtpunten worden mooi rond weergegeven. De scherpstelring heeft een grote slag en hij draait ook nog eens heel soepel, zodat je precies en schokvrij scherp kunt stellen.

Voordelen

Door de kleinste instelafstand van 35 centimeter kun je ondanks de groothoekwerking gemakkelijk indrukwekkende close-ups maken. De lens heeft nauwelijks last van het zogenaamde focus breathing-effect ook wel image shift genoemd, waarbij het beeld iets vergroot of verkleind wordt tijdens het scherpstellen. De behuizing bestaat uit degelijk metaal zodat deze lens geen enkel probleem heeft met professioneel gebruik. De instelringen voor afstand, lensopening en zoom zijn uitgerust met vertandingen voor randapparatuur zoals follow-focus.

Specificaties
Merk Tokina
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Type lens Cine
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 11
Maximale brandpuntsafstand (mm) 16
Scherpstel opties Alleen handmatig
Geschikt voor type sensor APS-C (1,5 / 1,6x crop)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tokina Cinema 11-16mm T3.0 Sony E of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice