Think Tank Lens Changer 150 v3.0
Think Tank Lens Changer 150 v3.0
64,99

Think Tank Lens Changer 150 v3.0

64,99

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Think Tank Lens Changer 150 v3.0

De zwarte Lens Changer 150 V3.0 van Think Tank Photo maakt deel uit van het modulaire riemsysteem en is een nylon hoes ontworpen om lange telefotolenzen tot 32 cm vast te houden, zoals de 150-600mm f/5-6.3 en 300mm f/2.8. Het kan zelfstandig worden gebruikt voor het vervoeren van de lens of worden bevestigd aan een optionele Think Tank riem of rugzak, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen tijdens het fotograferen.

Duurzame Constructie

Gemaakt van nylon en polyester, heeft de hoes een waterafstotende coating aan de buitenkant voor verhoogde duurzaamheid, en wordt geleverd met een regenhoes in het onderste vak die gemakkelijk kan worden ingezet bij slechte weersomstandigheden. Dankzij een ritssluiting die verticaal opent, kun je snel je uitrusting uit het hoofdcompartiment halen of opbergen. Een buitenzak met stretch is ook beschikbaar voor het vasthouden van een lensdop of ander klein item. Een afneembare schouderriem is bij het product inbegrepen voor comfortabel transport, terwijl een geïntegreerde handgreep je in staat stelt de hoes met je handen te dragen wanneer dat nodig is.

Ruim en Flexibel

De binnenafmetingen van 14 x 32 x 14 cm maken het mogelijk om lange telefotolenzen zoals 150-600mm f/5-6.3 en 300mm f/2.8 vast te houden. Het maakt deel uit van het modulaire riemsysteem van Think Tank en kan worden bevestigd aan een optionele riem of rugzak voor gemakkelijk gebruik. Het kan zelfstandig worden gebruikt met de meegeleverde schouderriem om de lens eenvoudig te vervoeren of op te bergen. Het verticale ritssluitingontwerp zorgt voor een brede opening waardoor je snel toegang hebt tot je uitrusting. Een buitenzak met stretch stelt je in staat om je lensdop op te bergen tijdens het fotograferen.

Kenmerken

  • Binnenafmetingen van 14 x 32 x 14 cm voor lange telefotolenzen
  • Onderdeel van Think Tank's modulaire riemsysteem, kan worden bevestigd aan riem of rugzak
  • Kan zelfstandig worden gebruikt met inbegrepen schouderriem
  • Verticaal ritssluitingontwerp voor snelle toegang tot uitrusting
  • Buitenpocket met stretch voor het opbergen van lensdop
  • Afneembare schouderriem en geïntegreerde handgreep voor transportgemak
  • Duurzame nylon en polyester constructie met waterafstotende coating
  • Inclusief regenhoes in onderste vak en kan met één hand worden ingezet
Specificaties
Merk Think Tank
Type tas Lens case
Weersbestendig Waterbestendig
Binnenmaat lengte (cm) 14
Binnenmaat breedte (cm) 14
Binnenmaat hoogte (cm) 32
Lengte 14.7 cm
Breedte 14.7 cm
Hoogte 34 cm
Gewicht 400 gram
Regenhoes Ja
Schouderriem Ja
Heupriemlus Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Think Tank Lens Changer 150 v3.0 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice