Think Tank FPV Radio Transmitter Wrap
Think Tank FPV Radio Transmitter Wrap
21,99

Think Tank FPV Radio Transmitter Wrap

21,99

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Think Tank FPV Radio Transmitter Wrap

Think Tank FPV Radio Transmitter Wrap

De Think Tank FPV radio transmitter wrap is een hoes voor je controller. Alle knoppen blijven bereikbaar terwijl u de hoes gebruikt, ideaal tegen stoten en vallen. De hoes is geschikt voor de Taranis en Spektrum controllers. Het materiaal zorgt ervoor dat de controller goed tegen klappen kan en de hoes is gemakkelijk mee te nemen dankzij het handvat.

Specificaties
Merk Think Tank
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Think Tank FPV Radio Transmitter Wrap of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.

Let op: Deze betaaloptie is alleen beschikbaar voor klanten woonachtig in Nederland.