Tether Tools Rock Solid VESA Studio Monitor Mount For Stands
Tether Tools Rock Solid VESA Studio Monitor Mount For Stands
299,00

Tether Tools Rock Solid VESA Studio Monitor Mount For Stands

299,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 99,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,65 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tether Tools Rock Solid VESA Studio Monitor Mount For Stands

De VESA Studio Monitor Mount for Stands verbetert de mogelijkheden van fotografen en videografen door een gestroomlijnde manier te bieden om grote monitoren en iMacs (adapter vereist) op studiostandaards te monteren met behulp van de standaard 5/8 "(16 mm) baby-/junior-pin die te vinden is op gewone studio apparatuur die eenvoudige integratie in elke opstelling mogelijk maakt.

De eenvoudige en draagbare VESA Studio Monitor Mount is ontworpen voor in de studio of op locatie tethered beeld- of videoweergave, evenals educatieve forums, visuele displays op beurzen en bruiloften/evenementen waar het afspelen van video en diavoorstellingen nodig is. Ideaal voor het afspelen van stilstaande beelden, LiveView of HD-video/diavoorstelling.

De VESA Studio Monitor Mount kan direct op elke 5/8" spigot worden gemonteerd, dus het is gemakkelijk te gebruiken met elk bestaande rolstatief, C-stand, arm of klem. Gebruik een rolstatief om monitoren te verplaatsen als de opnamehoeken en omstandigheden veranderen. De VESA Studio Monitor Mount is voorzien van dubbele 5/8-inch montage-spigots voor eenvoudige rotatie van de monitor van landschap naar portret, afhankelijk van de huidige behoeften.

De bovenkant van de VESA Studio Monitor Mount is ook voorzien van twee spigots voor accessoiremontage. Beide 5/8" noppenhouders hebben openingen aan de onderkant om op de meeste 5/8" baby- en junior noppenarmen en accessoires te passen. Gebruik deze spigots om lampen, camera's en andere apparatuur te monteren, met behulp van Tether Tools Master Articulating Arm of Master Flex Arm .

Specificaties
Merk Tether Tools
Soort statief product Statiefaccessoire
Type statiefaccessoire/onderdeel Overige
Geschikt voor merk Universeel
Lengte 19 cm
Breedte 4.77 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tether Tools Rock Solid VESA Studio Monitor Mount For Stands of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice