TetherTools Relay Camera Coupler voor Canon LP-E12
TetherTools Relay Camera Coupler voor Canon LP-E12
41,99

TetherTools Relay Camera Coupler voor Canon LP-E12

41,99

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving TetherTools Relay Camera Coupler voor Canon LP-E12

Tether Tools CRCE12 Relay Camera Coupler - Canon LP-E12

Met de Case Relay kun je een camera continu van stroom voorzien, zonder steeds de accu op te laden en te verwisselen. Dit is ideaal bij langdurige shoots zoals bij het maken van time-lapse opnamen. Dit is de adapter voor camera's die met de LP-E12 accu werken.

Continue voeding

Bij gebruik van de Case Relay en deze Relay Camera Coupler voor Canon LP-E12 - kun je de camera voeden via een stopcontact of een extern battery pack (powerbank) met USB. Als de powerbank leeg raakt kun je hem verwisselen met een andere, zonder dat de stroomaanvoer van de camera stagneert. Dat is mogelijk door de ingebouwde 1200 mAh accu van de Case Relay EPS. Hierdoor kun je - even afgezien van opslagmedia - in principe 'eeuwig' opnamen maken! De aansluiting op een stopcontact gaat via een optionele USB-adapter, die je waarschijnlijk al voor je smartphone of tablet bezit.

Naast het gemak van langdurige opnamesessies werk je ook voordeliger dan bij aanschaf van extra accu's. Powerbanks kun je overal aanschaffen, hoewel een model met een hoge capaciteit van bijvoorbeeld 10.000 mAh aan te raden is. Met zo'n powerbank heb je een 3-10x hogere capaciteit dan de accu van je camera. Er zijn zelfs powerbanks met zonnepanelen, hoewel de oplaadtijd vaak behoorlijk lang is. Met de powerbank die je voor de Tether Tools Case Relay gebruikt kun je natuurlijk ook je smartphone en tablet opladen!

O.a. geschikt voor

  • EOS M50 Mark II
  • EOS M200
  • PowerShot SX70 HS
  • EOS M50
  • EOS M100
  • EOS M2
  • EOS M10
  • EOS 100D
  • EOS M
Specificaties
Merk Tether Tools
Geschikt voor merk Canon
Soort product Dummy batterij
Model Accu LP-E12
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over TetherTools Relay Camera Coupler voor Canon LP-E12 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice