TetherTools ONsite Aero V-Mount
TetherTools ONsite Aero V-Mount
104,00

TetherTools ONsite Aero V-Mount

104,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 34,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving TetherTools ONsite Aero V-Mount

Met het tweedelige ONsite Aero V-Mount systeem van Tether Tools kun je een duurzame V-mount accu en een ONsite voeding efficiënt monteren op je Tether Table Aero laptopsteun. De voedingsplaat kan ook worden gemonteerd op een steunarm of klem via zijn 1/4"-20 schroefdraad.

De set is gemaakt van matzwart aluminium en heeft twee 1/4-20 schroefdraad voor het bevestigen van kabel organizers of andere accessoires. De ONsite Aero V-Mount is ontworpen voor gebruik als onderdeel van een tethered workflow, zodat je je foto's op je laptop op de set kunt bekijken en opslaan.

Kenmerken

  • Bevestig elke V-Mount batterij onder de Tether Table Aero voor eenvoudige installatie en snel wisselen van batterijen.
  • Bevestig de ONsite voeding overal op de voor- of achterkant van de Tether Table Aero - of bevestig de voeding aan een arm of klem met de geïntegreerde 1/4″-20 binnenschroefdraad.
  • Gebruik de twee extra 1/4″-20 schroefdraden voor kabelbeheer of andere accessoires
  • Aluminium constructie en niet-reflecterende zwarte afwerking
Specificaties
Merk Tether Tools
Model Accu V-Mount
Geschikt voor merk TetherTools
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over TetherTools ONsite Aero V-Mount of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice