Tether Tools Aero Utility Tray w/ Arm Bk Incl. Bag LAJO-4
Tether Tools Aero Utility Tray w/ Arm Bk Incl. Bag LAJO-4
229,00

Tether Tools Aero Utility Tray w/ Arm Bk Incl. Bag LAJO-4

229,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 76,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tether Tools Aero Utility Tray w/ Arm Bk Incl. Bag LAJO-4

De Tether Tools Aero Utility Tray is het perfecte studio- en locatieaccessoire om generatoren, batterijen, servers of andere benodigde apparatuur op een statief of lichtstatief te bevestigen.

Flexibele tray

De Utility Tray, gemaakt van lichtgewicht aluminium, bevat de gepatenteerde LAJO-4 ProBracket voor geïntegreerde montage op elke 1/4"-20 statiefkop, 3/8" statiefbevestiging, 5/8" stud studiostandaard of Arca-stijl montagehulpstuk . De meegeleverde montagearm is 17,8 cm lang en bevat een dubbele babyknop om de opberglade aan een flitser, cameraplatform, ontvangers of andere 5/8" (16 mm), 1/4"-20 of 3/ 8″-compatibele apparatuur.

De Aero Utility Tray meet 29 cm x 20 cm en heeft twee opstaande randen om te voorkomen dat items eraf rollen. De Utility Tray is compatibel met verschillende andere Aero-accessoires, waaronder de Aero Hooks, Aero Elbow en SecureStrap .

Vol mogelijkheden

De Utility Tray kan externe laptopbatterijen ondersteunen om een computer van stroom te voorzien tijdens langere opnamen. Het kan ook servers, Mac Pro, een externe muis, harde schijven, lichtmeters, telefoons, sleutels en andere essentiële hulpmiddelen ondersteunen.

Bevestigd aan de onderkant van een lichtstatief, kan de Utility Tray worden gebruikt om stroboscooppatronen, generatoren en kabels van de grond te houden. Bij het vasthouden van zware spullen kan de Utility Tray over een standaardpoot worden geplaatst en op dezelfde manier werken als een zandzak, waardoor de standaard stabieler blijft.

Specificaties
Merk Tether Tools
Soort statief product Overige
Type statiefaccessoire/onderdeel Platform
Statiefaansluiting 1/4", 3/8"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Lengte 20 cm
Breedte 29 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tether Tools Aero Utility Tray w/ Arm Bk Incl. Bag LAJO-4 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice