Tamron 35-150mm f/2.0-2.8 DI III VXD Nikon Z
Tamron 35-150mm f/2.0-2.8 DI III VXD Nikon Z
1.999,00

Tamron 35-150mm f/2.0-2.8 DI III VXD Nikon Z

1.999,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 666,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 44,48 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tamron 35-150mm f/2.0-2.8 DI III VXD Nikon Z

De Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD is een zoomobjectief dat een bereik bestrijkt van groothoek (35mm) tot telefoto (150mm) en is ideaal voor reportage-, bruids-, portret- en reisfotografie. Het is het eerste zoomobjectief voor full-frame mirrorless camera's met Sony–E mount dat voorzien is van een maximaal diafragma van F2. Met dit brandpuntbereik kan de fotograaf genieten van het vastleggen van prachtige vergezichten, statige gebouwen met 35mm of het maken van dynamische close-up (portret) opnamen bij 150mm. Ook is dit zoomobjectief ideaal om gemakkelijk prachtige opnamen te maken van zonsop- en zonsondergang, opvallende architectuur en interieurs van bijvoorbeeld restaurants. Door de lichtsterkte is dit objectief uitermate geschikt om in de schemer en in de nacht mee te fotograferen.

Met indrukwekkende optische prestaties onder uiteenlopende opnameomstandigheden is dit lichtsterke objectief ideaal voor fotografen die gericht zijn op het perfect volbrengen van iedere fotografische opdracht! Dankzij het scherpstel-mechanisme met lineaire motor en VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) beschikt dit objectief bovendien over een zeer snelle en uiterst nauwkeurig autofocus. Het heeft ook een veranderd ontwerp van de behuizing voor een nog betere hanteerbaarheid en ergonomie.

Dit objectief ondersteunt alle vaak gebruikte beeldhoeken, waaronder groothoek, standaard, gemiddelde tele en tele, zodat de gebruiker gemakkelijk de perfecte opname kan maken zonder zijn of haar positie, ten opzichte van het onderwerp, te wijzigen.

Werelds eerste F2-2.8 lichtsterk zoomobjectief

De Tamron 35-150mm F2-2.8 heeft een groot open diafragma van F/2 bij een brandpuntsafstand van 35 mm. Dit in vergelijk met de typische andere lichtsterke zoomobjectieven met een diafragma van F2.8. Met de 35-150mm krijg je een vloeiende, prachtige bokeh, zelfs in de groothoekstand. Het grote diafragma van F/2 maakt ook het gebruik van kortere sluitertijden en lagere ISO-instellingen mogelijk, zodat je als fotograaf minder last hebt van mogelijke cameratrillingen en opnames kunt maken met minder beeldruis door een lagere ISO-waarde.

Veelzijdig brandpuntsafstandsbereik voor naadloze opnamen van groothoek 35mm tot telefoto 150mm

Het zoombereik van 35mm tot 150mm van het model is ideaal voor reportagefotografie, omdat je met één objectief zo veel kunt doen. Zo kan je snapshots maken met de 35mm groothoek of de standaard 50mm, close-up portretten met 85-105mm en teleopnames in de 150mm stand. Met de snel reagerende zoomring kan je blijven fotograferen terwijl je naadloos en soepel van groothoek naar telefoto wisselt, wat handig is voor zowel foto- als video-opnamen.

De beste beeldkwaliteit in zijn klasse over het gehele zoombereik

Dankzij een geavanceerd optisch ontwerp met vier LD (Low Dispersion) en drie GM (Glass Molded Aspherical) lenselementen die optimaal gerangschikt zijn, levert de Tamron 35-150mm F2-2.8 uitzonderlijke optische prestaties over het gehele zoombereik. Zelfs bij gebruik met de huidige digitale camera's met zeer hoge resolutie, wordt consistent een hoge beeldkwaliteit tot aan de randen van het beeld bereikt. Verder worden uiringen in de bokeh (concentrische cirkels) beperkt, en wordt een prachtige, zachte bokeh gecreëerd die alleen bereikt wordt met grote diafragma's. Dankzij het veelzijdige zoombereik kunnen fotografen zich vrijelijk uitdrukken en toch opnamen maken met brandpuntsafstanden waarmee ze vertrouwd zijn, waaronder 35mm, 50mm (het standaardobjectief), 85mm (korte tele die vaak gebruikt wordt voor portretten), 100mm of 135mm tele, evenals de maximale tele brandpuntsafstand van 150mm, en elke brandpuntsafstand daartussen. Het is als zes objectieven in één!

Extreem snelle en precieze AF, VXD lineair autofocusmechanisme, het hoogste niveau in zijn klasse

De AF-aandrijving van het objectief maakt gebruik van de lineaire VXD scherpstelmotor. Door de snelle, uiterst nauwkeurige AF biedt het objectief een superieure respons op iedere actie van de fotograaf. Het zorgt ook bij zeer lichtsterke objectieven voor een stabiele en betrouwbare scherpstelling, van de kortste scherpstelafstand tot oneindig. De 35-150mm F2-2.8 biedt een uitstekende focus-tracking van bewegende onderwerpen, zodat geen enkel fotomoment gemist zal worden. Bovendien is de VXD scherpstelmotor zeer stil, zodat deze ideaal is voor het maken van zowel foto's als video's in situaties waarin weinig (motor)geluid gewenst is.

Tamron Lens Utility software voor het snel en eenvoudig aanpassen van de werking van het objectief

Zowel de 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD als de 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 zijn compatibel met de 'Tamron Lens Utility' software die door Tamron is ontwikkeld. De 'Tamron Lens Utility' software kan worden bediend via de computer van de gebruiker door het objectief aan te verbinden via de speciale poort met de optionele Tamron USB-C connectiviteitskabel. Gebruikers kunnen de functies van het objectief aanpassen en de firmware updaten via het objectief in plaats van via de camera body. De persoonlijke aanpassing biedt flexibele opnamemogelijkheden die passen bij de gewenste opnamesituatie, zoals foto- of videografie.

Kenmerken

  • Zeer korte minimale scherpstelafstand van 33 centimeter in de 35mm stand
  • Relatief compact voor een lichtsterk zoomobjectief met F/2 diafragma
  • verbeterde grip
  • Vochtbestendige constructie
  • fluorcoating op de frontlens
  • zonnekap met vergrendelingsmechanisme

In de doos

  • Tamron 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD
  • Bloemvormige zonnekap met lock mechanisme
  • lensdoppen
Specificaties
Merk Tamron
Lensmount Nikon Z
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 82
Diameter/doorsnede 89.2 mm
Lengte 158 mm
Gewicht 1165 gram
Type lens Universele zoomlens
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 35
Maximale brandpuntsafstand (mm) 150
Lenselementen 21
Lensgroepen 15
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 5.9
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 33
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Lens pouch, Zonnekap inbegrepen
Zonnekap type HA058
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tamron 35-150mm f/2.0-2.8 DI III VXD Nikon Z of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice