Swarovski VPA 2 variabele telefoonadapter
Swarovski VPA 2 variabele telefoonadapter
177,30

Swarovski VPA 2 variabele telefoonadapter

177,30

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 59,10 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Swarovski VPA 2 variabele telefoonadapter

Digiscoping met vrijwel elke telefoon

De Swarovski Variabele Phone Adapter (VPA) 2 is een adapter die digiscoping mogelijk maakt voor vrijwel elke smartphone, zowel Android als iOS. De adapter verbindt SWAROVSKI OPTIK telescopen of verrekijkers snel en eenvoudig met je telefoon om een supertelelens te creëren die je in staat stelt in de wondere wereld van digiscoping te duiken.


De VPA 2 is geschikt voor vrijwel alle moderne smartphones. Je stelt eerst op een eenvoudige manier de breedte van de adapter in, daarna bepaal je de hoogte waarop de camera zich bevindt en als laatste stel je de precieze plek van de camera in. Je hoeft dit maar een keer goed in te stellen, daarna kun je je telefoon eenvoudig bevestigen. Vervolgens draai je een ring in de schroefdraad van de adapter. Voor de juiste ring kan je kiezen uit drie verschillende varianten.

Swarovski adapterringen

De VPA 2 moet worden bevestigd aan de verrekijkers of telescoop met een bijbehorende klemadapter. De passende klemadapters voor verrekijkers of telescopen zijn apart verkrijgbaar:

  • CA-Bs klemadapter voor CL verrekijkers
  • CA-B klemadapter voor verrekijkers/BTX
  • CA-S klemadapter voor ATX/STX, ATC/STC, ATS/STS, STR

Specificaties
Merk Swarovski
Type camera Smartphone
Geschikt voor merk Swarovski
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Swarovski VPA 2 variabele telefoonadapter of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice