Swarovski BTX oculairmodule + 85mm objectiefmodule
Swarovski BTX oculairmodule + 85mm objectiefmodule
4.437,00

Swarovski BTX oculairmodule + 85mm objectiefmodule

1 x Swarovski 85mm objectief module 25-60x
1 x Swarovski BTX oculairmodule

* Verplichte velden

4.437,00

Prijs zoals geconfigureerd: 4.437,00

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 1.479,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 98,72 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Swarovski BTX oculairmodule + 85mm objectiefmodule

Swarovski BTX Oculairmodule + 85mm objectiefmodule (30x)

De Swarovski BTX is een revolutionaire oculairmodule voor telescopen. Het bijzondere is dat je in tegenstelling tot conventionele telescoopoculairen met twee ogen tegelijk kunt kijken, waardoor een heel natuurlijke kijkervaring ontstaat die je moeiteloos urenlang kunt volhouden! De BTX is net zoals de befaamde kijkers van Swarovski met HD fluoride glas field flattener lenzen en Swarotop coating uitgerust waardoor het beeld helder en haarscherp is tot in de hoeken. Dit is de versie met de 85mm objectiefmodule met een uitstekende lichtsterkte en compacte afmetingen, waarbij een vergroting van 30x ontstaat.

De BTX module is uitgerust met een traploos verstelbare hoofdsteun zodat je langdurig door de BTX kunt kijken. Omdat je met twee ogen kijkt is de kijkervaring veel beter dan bij een monoculair. Je hebt een breder beeldveld, je ziet meer en het kijken is door het stereoscopische beeld veel minder vermoeiend. Deze oculairmodule is daarom uitermate geschikt voor onder meer vogelaars. Handig is ook het nieuw ontwikkelde vizier, met de zoekcirkel kun je moeiteloos op elk gewenst object inzoomen. De hoofdsteun en het vizier zijn eenvoudig te (de)monteren.

Voor ATX objectiefmodules

Je kunt de BTX oculairmodule aansluiten op de bestaande ATX objectiefmodules 65, 85 en 95 mm. Bij de 65 en 85 mm heb je een vergroting van 30x en bij de 95 mm is dat 35x. Er is geen zoomfunctie mogelijk, maar er is wel een extender met een vergrotingsfactor van 1,7x leverbaar. Hiermee kom je op een vergroting van 50x (65 en 85 mm) en 60x (95 mm).

Weerbestendig

De BTX oculairmodule is voorzien van een effectieve afdichting door middel van een O-ring waardoor hij bestand is tegen een regenbui en zelfs onderdompeling. Het oculair is gevuld met stikstof waardoor er nooit condens in de kijker kan ontstaan. Door toepassing van bijzondere Swaroclean en Swarodur coatingen zijn de buitenste lensoppervlakken bestand tegen krassen en vervuiling.

Specificaties
Merk Swarovski
Soort Telescoop
Prismatype Porro
Gewicht 2520 gram
Diepte 404 mm
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Statiefaansluiting, Waterbestendig
Garantie 10 jaar
Vergroting max (x) 30
Vergroting max (x) 30
Lensdiameter (mm) 85
Schemergetal 50.5
Uittredepupil (mm) 2.9
Eyerelief (mm) 21
Kortste Scherpstelafstand (meter) 3.8
Oculair opties Inclusief oculair, Oculair verwisselbaar
Gezichtsveld op 1000 meter 37
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Swarovski BTX oculairmodule + 85mm objectiefmodule of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice