Swarovski AX Visio 10x32
Swarovski AX Visio 10x32
4.640,00

Swarovski AX Visio 10x32

4.640,00

Nieuw product

Of 1.546,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 103,24 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Swarovski AX Visio 10x32

De AX Visio 10x32 is een intelligente verrekijker die hoogwaardige Swarovision kwaliteit combineert met digitale intelligentie. Deze verrekijker met AI-ondersteuning is perfect voor natuurliefhebbers. Met de identificatiefunctie kun je met één druk op de knop vogels en andere diersoorten herkennen. De revolutionaire "ontdekkingen delen" functie stelt je in staat om direct aan je metgezel te laten zien waar je een dier hebt gespot. Maak eenvoudig foto's of video's en deel ze met je community. De ervaring wordt compleet met de bijbehorende Swarovski Optik outdoor app, waarmee je jouw AX Visio aanpast aan je individuele behoeften.AX Visio: De Eerste Slimme Verrekijker

De AX Visio is de perfecte symbiose van digitale intelligentie en hoogwaardige sportoptiek. De hoogwaardige verrekijker met Swarovision technologie levert haarscherpe beelden met uitstekende kleurechtheid.

Identificatie

Dankzij de geïntegreerde identificatieondersteuning helpt de AX Visio je om de naam van de vogel of andere diersoort die je observeert te achterhalen.

Ontdekkingen Delen

Wil je je waarneming aan de persoon naast je laten zien? Markeer eenvoudig het dier of object dat je hebt waargenomen met de geactiveerde "Ontdekkingen Delen" functie, geef de AX VISIO door en de AX Visio toont hen met rode pijlmarkeringen op het display waar jouw ontdekking is.

Partnerschap met Merlin Bird ID

Swarovski Optik en de Cornell Lab of Ornithology hebben een langdurig partnerschap gesmeed om de vogelobservatie-ervaring te verrijken met de integratie van het Merlin Bird ID-algoritme in de AX Visio. Deze samenwerking combineert de befaamde precisie-optica van Swarovski Optik met de geavanceerde vogelidentificatietechnologie van Merlin, waardoor gebruikers in realtime informatie over vogelidentificatie rechtstreeks in het gezichtsveld van de verrekijker krijgen. De AX Visio biedt een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring, zodat vogelliefhebbers zich kunnen concentreren op de schoonheid van de vogels zonder de noodzaak van extra apparaten.

Met de bijbehorende Merlin Bird ID mobiele app kun je afbeeldingen die zijn vastgelegd door de AX Visio downloaden, waardoor een uitgebreide beoordeling en het delen van je vogelwaarnemingen mogelijk is. De app stelt je ook in staat om identificatieresultaten handmatig te herclassificeren en verfijnen. Daarnaast biedt de app een schat aan aanvullende informatie over de geïdentificeerde vogel, waardoor een dieper begrip ontstaat van zijn gedrag, habitat en behoudsstatus.

Oriëntatie

De handige kompasfunctie met geïntegreerde kantelhoek helpt je bij het oriënteren.

Foto's en Video's

Maak foto's of video's van je ontdekkingen met de AX VISIO. Beheer en deel vervolgens je bestanden in de Swarovski Optik Outdoor App.Swarovski Optik Outdoor App

Met de Swarovski Optik Outdoor App kun je eenvoudig je AX Visio verbinden met je smartphone. Beheer en deel je beelden en video's, krijg meer informatie over je ontdekkingen, en beheer instellingen en updates voor je AX Visio.

Swarovision Kwaliteit

Dankzij de bewezen Swarovision-technologie maakt de AX Visio ook indruk als analoge verrekijker met ongeëvenaarde beeldscherpte en maximale kleurechtheid.

Kenmerken

 • Slimme identificatiefunctie
 • "Ontdekkingen Delen" voor directe interactie
 • Ingebouwde kompasfunctie met kantelhoek
 • Foto's en video's vastleggen met de AX VISIO
 • Eenvoudige verbinding met de Swarovski Optik Outdoor App
 • Swarovision technologie voor haarscherpe beelden

In de doos

 • AX Visio 10x32
 • RB oplaadbare batterij
 • RBC batterij lader
 • FSB heuptas
 • Verrekijker lens cover
 • Verrekijker oculair cover
 • Zeep & Borstel
 • LCSP lift pro draagriem
 • USB laadkabel
Specificaties
Merk Swarovski
Soort Binoculair
Lengte 154 mm
Hoogte 96 mm
Breedte 137 mm
Gewicht 1090 gram
Prismatype Dakkant
Vergroting min (x) 10
Vergroting max (x) 10
Lensdiameter (mm) 32
Uittredepupil (mm) 3.26
Schemergetal 17.9
Eyerelief (mm) 17.8
Kortste Scherpstelafstand (meter) 3
Gezichtsveld op 1000 meter 112
Verrekijker gebruik Vogelobservatie, Vlinders en insecten
Garantie 3 jaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Swarovski AX Visio 10x32 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice