Sunwayfoto Triple hot shoe bracket (CB-04)
Sunwayfoto Triple hot shoe bracket (CB-04)
34,95

Sunwayfoto Triple hot shoe bracket (CB-04)

34,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sunwayfoto Triple hot shoe bracket (CB-04)

De Sunwayfoto CB-04 multifunctionele schoenbeugel is kundig CNC-gefreesd uit aluminium van T6061-kwaliteit, met een hard geanodiseerde afwerking die de slijtvastheid en corrosieweerstand garandeert. Met uitgehold lichtgewicht ontwerp voor gemakkelijk dragen en toevoegen aan uw setup zonder u te verzwaren. Met een gewicht van slechts 118 gram is deze beugel heel gemakkelijk mee te nemen voor dagelijkse Vlog-opnamen.

Verbonden met een 1/4" schroef, kan de beugel tegelijkertijd werken met 3 verschillende accessoires met flitsschoenverbinding, waaronder een videolamp, microfoon of monitor als voorbeeld. De flitsschoenadapter kan 180 graden worden afgesteld en wordt geleverd met een inbussleutel. Gebruikers kunnen de dichtheid van de flitsschoenadapter aanpassen aan het gewicht van de geladen apparatuur. Tijdens het fotograferen is het gemakkelijk om de hoek van de flitsschoenadapter vrij aan te passen, waardoor interferentie met andere apparatuur die tegelijkertijd wordt gebruikt, wordt vermeden.

Er is een 1/4" schroefdraadaansluiting beschikbaar in het midden van de beugel, deze kan direct op een tafelstatief worden gemonteerd en kan tegelijkertijd samenwerken met camera, smartphone, videolamp en microfoon enz. om een professionele opstelling voor video-opnamen te bereiken.

Specificaties
Merk Sunwayfoto
Hoogte 34 mm
Breedte 138 mm
Diepte 34 mm
Gewicht 118 gram
Reportageflitser accessoire Flitsbeugel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sunwayfoto Triple hot shoe bracket (CB-04) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice