StudioKing LED Vlog Set SK-K190 met Ringlamp en Microfoonhouder
StudioKing LED Vlog Set SK-K190 met Ringlamp en Microfoonhouder
79,95

StudioKing LED Vlog Set SK-K190 met Ringlamp en Microfoonhouder

79,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving StudioKing LED Vlog Set SK-K190 met Ringlamp en Microfoonhouder

De StudioKing LED Vlog Set SK-K190 met Ringlamp en Microfoonhouder is een universele vloggersset, bestaande uit een dimbare bi-color LED-ringlamp met smartphonehouder, statief, microfoonhouder en een plateau. De set is een handige oplossing wanneer u foto's of video's (van uzelf) wilt maken met een smartphone, waarbij nét dat beetje extra licht wenselijk is en waarbij u het licht perfect op de omgeving wilt afstemmen.

De ringlamp beschikt over 40 kleine LED-lampjes, die zich onder een diffuser bevinden. Gezamenlijk genereren deze een vermogen van 10 Watt. De kleurtemperatuur van de LED-lamp kunt u zelf instellen op 3200K (warm geel licht), 4300K (gemixt licht) en 5600K (daglicht). Bovendien kunt u het vermogen van de lamp ook zelf instellen in 10 sterktes. U ziet direct het effect van het LED-licht in uw opname.

Technische specificaties SK-K190

De stroomvoorziening vindt plaats via de meegeleverde USB-A-kabel. Hiermee kunt u de StudioKing SK-K190 bijvoorbeeld aansluiten op uw laptop/computer of op netstroom (netstroomadapter niet inbegrepen). Om smartphone-opnames te maken kunt u uw mobiele telefoon in de meegeleverde mobielhouder plaatsen. Deze wordt op de flexibele stang bevestigd, zodat u uw smartphone zelf in de gewenste positie kunt zetten. De stang heeft een lengte van 12,5 cm. De houder is geschikt voor mobiele telefoons met een breedte tussen de 65 en 90 mm. Het statief heeft een minimale hoogte van 49 cm en een maximale hoogte van 190 cm. Aan de onderzijde van de ringlamp plaatst u het meegeleverde balhoofd. Zowel de ringlamp als het balhoofd heeft een 1/4" female schroefdraad. Het mechanisme van het balhoofd zorgt ervoor dat u de lamp 360 graden kunt draaien en deze kunt kantelen. Zo kunt u dus de lamp, uw smartphone én het statief compleet naar eigen voorkeur positioneren. Met het plateau hebt u tijdens het fotograferen of video’s opnemen altijd uw accessoires bij de hand. Denk hierbij aan een powerbank, make-up, producten die u in een video wilt laten zien, een recorder voor wanneer u een muziekvideo opneemt of een script.

Toepassing StudioKing Bi-Color LED Vlog Set SK-K190

Wanneer u bij het maken van een vlog of presentatie één persoon van extra licht wilt voorzien, is de SK-K190 een mooie oplossing. De lichtopbrengst is geschikt voor het uitlichten van objecten of mensen op maximaal 75 cm. Ideaal voor vlogs en presentaties video's. De lamp bevestigt u via het balhoofd eenvoudig op het statief. Middels de knoppen op de controller stelt u vervolgens de gewenste kleurtemperatuur en helderheid in. Vervolgens bevestigt u de microfoonhouder met microfoon (niet meegeleverd, zie optionele accessoires). Tot slot legt u uw spullen op het plateau en u bent klaar om de perfecte opname te maken!

Afmetingen

 • Minimale hoogte statief: 49 cm
 • Maximale hoogte statief: 190 cm
 • Gesloten hoogte statief: 49 cm
 • Binnendiameter lamp: 20 cm
 • Buitendiameter lamp: 25,6 cm
 • Plateau: 20 x 14 cm

Levering:

 • 1x StudioKing SK-K190
 • 1x Statief
 • 1x Smartphonehouder
 • 1x Microfoonhouder
 • 1x Plateau
 • 1x Full color verpakking
Specificaties
Merk StudioKing
Type licht categorie Continu licht (studio)
Meegeleverde licht producten Balhoofd, Continu lamp, Statief
Lichtbron LED
Soort lamp Ring
CRI 80
Vermogen (Watt) 10
Stroomvoorziening USB
Aantal lampen per kop 40
Accessoires Lampstatief
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over StudioKing LED Vlog Set SK-K190 met Ringlamp en Microfoonhouder of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice