StudioKing Background System Electric B-4WE For 4 Rolls
StudioKing Background System Electric B-4WE For 4 Rolls
220,15

StudioKing Background System Electric B-4WE For 4 Rolls

220,15

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 73,38 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving StudioKing Background System Electric B-4WE For 4 Rolls

Rol met 1 druk op de knop je achtergrondrollen op en neer. De B-4WE is een elektrisch systeem van StudioKing en kan maximaal 4 rollen dragen. Met dit systeem kies je eenvoudig welke kleur je als achtergrond wil gebruiken. De breedte van het achtergrondsysteem bepaal je zelf, op basis van je papierrol. Dit achtergrondsysteem werkt dus óók met papierrollen van 1,35 en 2,18 breedte. Met de meegeleverde afstandsbediening laat je de rollen naar boven of beneden rollen.

Toepassing StudioKing Achtergrond Systeem Elektrisch B-4WE voor 4 Rollen

Je hangt het systeem aan de muur, aan het plafond of je plaatst het op statieven. Daarna hang je de rollen ertussen. Aan de rolhouder zitten voedingskabels die je in de controller op de beugel plugt. Het enige dat je doet is de stekker van de motor in het stopcontact stoppen en op de afstandsbediening drukken. Met de afstandsbediening kies je zelf welke rol jij omhoog of omlaag laat gaan. De afstandsbediening werkt op 2x 23A batterijen (12v). Een zeer eenvoudig systeem dus!

Vanaf het plafond gerekend is de volledige hoogte van het achtergrondsysteem 40 cm. De rollen (het hart ervan) hebben de volgende afstanden vanaf het plafond gezien: 11cm, 14cm, 18cm en 21cm. De diepte is maximaal 40 cm. De totale buitenmaat inclusief de langste rol van 2,72 meter is 2,93 meter. Per rolhouder is het maximaal belastbare gewicht 10 kg.

In de doos

  • 2 x Muur-/Plafondbeugel
  • 4 x Rolhouder met motor
  • 4 x Rolgeleider
  • 1 x Draadloze Afstandsbediening
  • 2 x 23A Batterij (12V)
  • 1 x Systeemontvanger
Specificaties
Merk StudioKing
Type achtergrond Achtergrondsysteem
Soort achtergrond Rol
Achtergrondinvulling Egaal
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over StudioKing Background System Electric B-4WE For 4 Rolls of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice