Sony VG-C3EM verticale Batterygrip voor A9 / A7R III en A7 III
Sony VG-C3EM verticale Batterygrip voor A9 / A7R III en A7 III
299,72

Sony VG-C3EM verticale Batterygrip voor A9 / A7R III en A7 III

299,72

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

Of 99,91 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,67 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
Tip: Ook beschikbaar als tweedehands voor € 129,00
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony VG-C3EM verticale Batterygrip voor A9 / A7R III en A7 III

Sony VG-C3EM verticale Batterygrip voor A9

De VG-C3EM is een batterijgreep voor de Sony A9, A7RII en A7 III, met verschillende voordelen. Ten eerste kun je er veel comfortabeler mee fotograferen in de verticale opnamestand en heb je meer ruimte voor je vingers. Ten tweede verdubbel je de opnametijd door toevoeging van een extra accu.

De VG-C3EM Batterygrip is speciaal ontworpen voor de A9 en daardoor past hij wat betreft design en bediening naadloos aan op deze camera. Na montage heb je meteen extra ruimte voor je vingers, maar er is meer! Bij het fotograferen in de verticale opnamestand kun je natuurlijk de normale bedieningstoetsen van een camera gebruiken, maar handig is het niet. Je moet je arm in een oncomfortabele houding brengen om af te drukken en instellingen te wijzigen. Een verticale grip heeft daarom een extra set knoppen en instelwielen, zoals voor het verplaatsen van het scherpstelpunt en het afdrukken. Hierdoor kun je comfortabel instellen en afdrukken.

Extra energie

Een belangrijk voordeel is dat een batterijgreep extra stroom levert. In deze VG-C3EM passen twee NP-FZ100 accu's waardoor je een verdubbeling van de beschikbare energie hebt. Ideaal bij langere opnamesessies of als je accu sneller leegloopt bij lage temperaturen! Je kunt in het camerascherm zien hoeveel energie de gebruikte accu nog heeft. Als hij leeg is wordt automatisch naar de tweede accu overgeschakeld. Je laadt de twee accu's handig op via de normale USB-poort van de camera, je hoeft de batterygrip of de accu's nooit meer te verwijderen.

Weerbestendig

De batterygrip beschikt net zoals de A9 over een lichte maar ultrasterke behuizing van magnesiumlegering, en hij is ook nog eens - nogmaals: net zoals de A9 - afgedicht tegen spatwater, stof en zand. Kortom de ultieme metgezel van de Sony A9, A7R III en A7 III!

Specificaties
Merk Sony
Geschikt voor merk Sony
Model Accu NP-FZ100
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony VG-C3EM verticale Batterygrip voor A9 / A7R III en A7 III of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice