Sony URX-P03D/K33 UWP-D 2 channel portable receiver
Sony URX-P03D/K33 UWP-D 2 channel portable receiver
1.699,00

Sony URX-P03D/K33 UWP-D 2 channel portable receiver

1.699,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 566,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 56,36 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony URX-P03D/K33 UWP-D 2 channel portable receiver

De Sony URX-P03D dual-channel draadloze ontvanger voor cameramontage biedt je de mogelijkheid om gelijktijdig audio te ontvangen van twee zenders uit de UWP-D-serie. De ontvanger is snel en eenvoudig in te stellen met automatische frequentiescan en IR-synchronisatiefuncties en gebruikt digitale audioverwerking om compromisloze geluidskwaliteit te leveren voor cameramensen, videografen, vloggers en journalisten die in het veld werken.

De compacte URX-P03D past netjes op elk formaat camcorder of DSLR-camera met behulp van de meegeleverde shoemount-adapter. Sony-fotografen kunnen profiteren van de SMAD-P3D dual-channel MI (Multi-Interface) Shoe-adapter (apart verkrijgbaar), waarmee je de ontvanger kunt monteren op bepaalde camera's die zijn uitgerust met een Multi Interface Shoe, terwijl je een zuivere en directe audioverbinding hebt zonder kabels.

De URX-P03D beschikt over een brede 72 MHz-bandbreedte met 2772 UHF-frequenties om uit te kiezen. Het maakt gebruik van true-diversity-technologie voor een betrouwbare ontvangst, zelfs onder moeilijke opnameomstandigheden. Je kunt tot 16 microfoons per frequentieband op één locatie bedienen.

Met een externe microfooningang van 3,5 mm kun je een extra bedrade microfoon aansluiten, terwijl je met de geïntegreerde 3-kanaals mixer jouw microfoonniveaus kunt regelen en waar nodig uitgangen kunt toewijzen.

Andere kenmerken zijn een groot LCD-scherm voor gemakkelijke toegang tot bedieningselementen, een hoofdtelefoonuitgang en een USB-aansluiting voor gebruik met een power pack. Twee AA-batterijen (alkaline of oplaadbaar NiMH-type) voeden de ontvanger tot 5 uur.

Specificaties
Merk Sony
Type audio accessoire Zender/Ontvanger
Draadloos Ja
Aansluitingen Micro USB
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony URX-P03D/K33 UWP-D 2 channel portable receiver of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice