Sony 256GB SF-G TOUGH Series UHS-II SDXC geheugenkaart
Sony 256GB SF-G TOUGH Series UHS-II SDXC geheugenkaart
431,00

Sony 256GB SF-G TOUGH Series UHS-II SDXC geheugenkaart

€50 CASHBACK
431,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

€ 50,00 voordeel
Prijs na alle acties € 381,00
Of 143,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 9,59 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
€50
Cashback
Ontvang nu €50 cashback!

Ontvang nu 50 euro cashback op dit Sony artikel. Deze actie loopt t/m 31 juli 2024.

Meer informatie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony 256GB SF-G TOUGH Series UHS-II SDXC geheugenkaart

De 256 GB SF-G TOUGH-serie UHS-II SDXC-geheugenkaart van Sony heeft een opslagcapaciteit van 256 GB en maakt gebruik van de UHS-II-bus om geavanceerde camerafuncties te ondersteunen, zoals continue sluiterreeksen en snel fotograferen, evenals RAW en JPEG opnamen. Deze kaart is ook zeer geschikt voor video-opname, waaronder 8K, 4K XAVC S, 60p AVCHD, 3D, HFR en Full HD-video, en kan maximale leessnelheden tot 300 MB/s en maximale schrijfsnelheden tot 299MB/sec. Dankzij de V90-snelheidsklasseclassificatie komen minimale schrijfsnelheden gegarandeerd niet onder de 90 MB/s.

Om kaartgebruik in bijna elke omgeving te vergemakkelijken en om jouw inhoud veilig te houden, heeft Sony de TOUGH-serie gebouwd met een robuust ontwerp dat bestand is tegen vallen tot 5 meter hoogte, waterdichtheid tot 5 meter diep voor tot 72 uur, en is buig-, stof-, röntgen-, magneet- en antistatisch bestendig en bestand tegen UV-licht en extreme temperaturen. De TOUGH-serie is ook tot 18 keer sterker dan standaard SD-media (180N vergeleken met 10N) en heeft een gegoten constructie uit één stuk die ribbelloos is zonder schrijfbeveiligingsschakelaar, wat helpt om verdere bescherming te bieden tegen fysieke schade die SD-kaarten kan aantasten, zoals een kapotte plastic behuizing, een kapot gegevensbeveiligingsslot en kapotte connectorribben. Mochten de gegevens van de kaart in gevaar komen, dan profiteer je ook van de mogelijkheid om gratis File Rescue-software te downloaden om verwijderde inhoud te herstellen.

UHS-II-media bereiken hun snelheid door een extra rij pinnen en hoewel deze kaart is ontworpen voor camera's die UHS-II/V90-compatibel zijn, kan deze worden gebruikt in apparaten die UHS-II/V90 niet ondersteunen. Houd er echter rekening mee dat deze kaart dan standaard de snelheidsklasse en busclassificatie van jouw apparaat gebruikt, zoals UHS-II en V60, die minimale schrijfsnelheden van 60 MB/s ondersteunen, UHS-II en V30, die minimale schrijfsnelheden ondersteunen van 30 MB/s, of UHS-I en U3, die ook minimale schrijfsnelheden van 30 MB/s ondersteunen. Als jouw apparaat U3 niet ondersteunt, is deze kaart compatibel met de normen U1 en Klasse 10, die elk een minimale schrijfsnelheid van 10 MB/s garanderen.

Specificaties
Merk Sony
Geheugenkaart SDXC Card
Opslagcapaciteit (GB) 256 GB
UHS type UHS-II
UHS Speed Class 3
Schrijfsnelheid (MB/s) 299
Leessnelheid (MB/s) 300
Speed (X-rating) 90
Geschikt voor soort video 4K, 8K, Full HD
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony 256GB SF-G TOUGH Series UHS-II SDXC geheugenkaart of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice