Sony ECM-B1M Shotgun Microphone
Sony ECM-B1M Shotgun Microphone
294,00

Sony ECM-B1M Shotgun Microphone

294,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 98,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,54 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony ECM-B1M Shotgun Microphone

Sony ECM-B1M Shotgun Microfoon

Dankzij de nieuwe technologie biedt deze compacte microfoon drie directionele modi, van superdirectioneel tot omnidirectioneel. Deze high-performance shotgunmicrofoon levert fantastische zendkwaliteit met camera's die directe digitale invoer via de Multi Interface Shoe ondersteunen.

Drie directionele modi

De geavanceerde digitale signaalverwerking maakt het mogelijk om drie verschillende directionele patronen te gebruiken in één veelzijdige microfoon: superdirectioneel, unidirectioneel, en omnidirectioneel.

Superdirectionele compacte microfoon

Acht high-performance microfoonunits werken via een nieuw stralingsalgoritme waarmee geluid buiten de assen effectief kan worden buitengesloten. Dit alles is samengevoegd in een bijzonder compacte microfoon van slechts 99,3 mm lang.

Geweldig geluid met weinig ruis

Wanneer de microfoon verbonden is met de Multi Interface Shoe van een compatibele camera met ingebouwde digitale audio-interface, wordt het audiosignaal rechtstreeks naar de camera verzonden in digitaal formaat, zodat de geluidskwaliteit niet verslechtert. Met een kleine aanpassing is de microfoon ook compatibel met verschillende camera's met een analoge interface.

Draadloze verbinding

Klem de microfoon gewoon in de Multi Interface Shoe van een compatibele camera voor een rechtstreekse voeding en audioverbinding. Er zijn geen extra kabels of accu's nodig. De Multi Interface Shoe van Sony biedt intelligente connectiviteit en bediening voor verschillende accessoires, zodat je tijdens het maken van opnamen profiteert van maximale flexibiliteit en bewegingsvrijheid.

Mechanische ruisonderdrukking

Het geavanceerde design neutraliseert geschud en trillingen en minimaliseert ruis op lage frequentie die de geluidskwaliteit kan verslechteren. Dat er geen verbindingskabels zijn, betekent ook dat er geen ruis via kabels en connectors naar de microfoon kan worden verzonden.

Effectieve filter voor helder geluid

Een low-cut filter zorgt ervoor dat subsonisch geluid wordt geblokkeerd dankzij digitale signaalverwerking, waardoor de geluidskwaliteit bij de opnamefase wordt geoptimaliseerd. Zo is er minder nabewerking nodig.

Essentiële bediening

De microfoon is zeer veelzijdig dankzij de baanbrekende niveaucontrole, analoge uitvoer voor compatibiliteit met verschillende camera's en een signaalverzwakker die ervoor zorgt dat er optimale signaalniveau's beschikbaar zijn. Deze mate van controle draagt bij aan een soepele, stressloze nabewerking.

Windkap meegeleverd

Er wordt een windkap van bont meegeleverd met de ECM-B1M, waarmee ruis veroorzaakt door de wind kan worden verminderd wanneer je buiten opnamen maakt.

Specificaties
Merk Sony
Type microfoon On-camera microfoon
Microfoon opname Mono
Opnamepatroon Omnidirectioneel
Draadloos Nee
Breedte 28.45 mm
Diepte 99.31 mm
Gewicht 79 gram
Stroomvoorziening Batterij
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony ECM-B1M Shotgun Microphone of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice