Sony Shotgun Microfoon ECM-G1
Sony Shotgun Microfoon ECM-G1
140,00

Sony Shotgun Microfoon ECM-G1

140,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 46,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony Shotgun Microfoon ECM-G1

Verbeter video-opnamen met geluid van hoge kwaliteit

Helder geluid van hoge kwaliteit speelt een belangrijke rol bij het opnemen van video’s. De ECM-G1 heeft een microfooncapsule met een grote diameter (ca. 14,6 mm), waardoor het geluid helder wordt opgevangen en ruis wordt onderdrukt. Dit verbetert de kwaliteit van videoproducties.

De ECM-G1 is de perfecte microfoon voor vloggen omdat deze stemmen helder registreert, een windscherm bevat om windruis te verminderen en een geoptimaliseerde structuur heeft om frequentietrillingsruis te onderdrukken met anti-vibratiedempers. Wanneer de microfoon wordt aangesloten op een Sony-camera die is uitgerust met de Multi Interface (MI)-schoen, zorgt het kabelloze ontwerp dat er geen trillingsgeluiden via de kabel worden overgedragen.Geen last van omgevingsgeluid

Geluid voor de camera wordt nu nog beter vastgelegd dankzij de super-cardioïde die zorgt voor helder geluid. Ook wordt het omgevinsggeluid onderdrukt waardoor alleen het gewenste geluid wordt opgenomen. Ideaal voor selfie-opnamen. Zelfs als er binnenshuis opnamen worden gemaakt, is de ECM-G1 zeer effectief in het verminderen van echo’s van muren en galm van stemmen, wat resulteert in heldere gespreksgeluiden.

Altijd en overal genieten van geluid van hoge kwaliteit

MI Shoe-ondersteuning zorgt voor meer flexibiliteit bij opnamen zonder batterij en zonder kabel. De stroom wordt rechtstreeks van de camera naar de microfoon geleid, dus geen problemen met lege batterijen of in de weg liggende kabels – zelfs niet bij opnamen met de variangle LCD-monitor horizontaal open.

De ECM-G1 is ultralicht, weegt slechts 34 g, en is zeer compact (B x H x D: 28,0 mm x 50,8 mm x 48,5 mm) zodat hij altijd en overal kan worden gebruikt.

Tot slot is een opnamekabel meegeleverd voor het gemak en de microfoonaansluiting is compatibel

Specificaties
Merk Sony
Type microfoon On-camera microfoon
Microfoon opname Mono
Opnamepatroon Multi
Draadloos Ja
Hoogte 50.8 mm
Breedte 27.9 mm
Diepte 48.3 mm
Gewicht 34 gram
Stroomvoorziening Phantoom
Aantal audio ingangen 0
Aantal audio uitgangen 0
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony Shotgun Microfoon ECM-G1 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice