Sony NPA-MQZ1K Multi-accu-adapter voor A1/A9/A7
Sony NPA-MQZ1K Multi-accu-adapter voor A1/A9/A7
449,00

Sony NPA-MQZ1K Multi-accu-adapter voor A1/A9/A7

449,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 149,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 14,89 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony NPA-MQZ1K Multi-accu-adapter voor A1/A9/A7

Sony NPA-MQZ1K Multi-accu-adapter voor A1/A9/A7

De veelzijdige NPA-MQZ1K is de ultieme oplossing voor gebruikers van een Sony A9 die nooit meer zonder stroom willen zitten tijdens een langdurige shoot. De NPA-MQZ1K is een bijzonder en uniek product waarin je vier NP-FZ100 accu's kunt plaatsen. Je kunt ten eerste de vier accu's tegelijk opladen, het geheel opladen van vier lege accu's duurt ongeveer 480 minuten, oftewel een nacht van 8 uur. Uiteraard kun je het verloop van het laden volgen via een LED met drie levels.

Ten tweede kun je de NPA-MQZ1K gebruiken om je camera te voeden. Je kunt hem gebruiken voor camera's die NP-FZ100 of NP-FW50 accu's gebruiken. Standaard is de aansluiting voorzien van een Z-cover voor een camera met NP-FZ100 accu, zoals de A9. Verwijder de Z-cover en hij past ook op camera's met NP-FW50 accu, zoals de A7-modellen. De NPA-MQZ1K beschikt ook nog eens over twee extra USB-poorten waarmee je andere apparaten kunt voeden.

Veelzijdig

De accu-adapter is uitgerust met in totaal zes statiefaansluitingen, drie op de onder- en drie op de bovenkant. Hierdoor kun je de adapter aan veel zaken monteren, of het nu een rig of een lampstatief betreft. Je kunt de NPA-MQZ1K eenvoudig ombouwen voor gebruik met twee accu's, hierdoor ontstaat een kleiner en lichter apparaat. Sony levert de NPA-MQZ1K inclusief twee NP-FZ100 accu's.

Specificaties
Merk Sony
Soort lichtnetadapter Overig
Soort product Lichtnetadapter
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony NPA-MQZ1K Multi-accu-adapter voor A1/A9/A7 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice