Sony MPK-URX100A Onderwaterhuis voor RX100 serie
Sony MPK-URX100A Onderwaterhuis voor RX100 serie
339,00

Sony MPK-URX100A Onderwaterhuis voor RX100 serie

339,00

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

Of 113,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 7,20 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony MPK-URX100A Onderwaterhuis voor RX100 serie

Sony MPK-URX 100A onderwaterhuis voor RX100 camera's

Fotograaf jij met een Sony RX100 camera en wil jij de fascinerende onderwaterwereld verkennen? Dan heb je geluk want Sony heeft een hoogwaardige onderwaterbehuizing voor de RX100 camera's ontwikkeld.

All-weather and deep under water

Sony heeft veel succes met haar RX100 camera's. Onder meer door de relatief grote beeldsensor en het hoogwaardige objectief is de beeldkwaliteit van de RX100 van een zeer hoog niveau. Hoewel een RX100 volgestouwd is met nuttige functies en hoogwaardige techniek, is hij toch zo compact dat je hem altijd bij je kunt dragen. Dat is feitelijk niet echt waar want een RX100 heeft geen afdichting tegen gevaarlijke invloeden zoals zand en water. Door het MPK-URX 100A onderwaterhuis maak je echter een all-weather camera plus een volwaardige onderwatercamera van jouw RX100.

Tot 40 meter diep!

De onderwaterbehuizing heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Zo kun je door toepassing van dubbele pakkingen op een maximale waterdiepte van 40 meter fotograferen en filmen. Zou er ooit water door de eerste pakking dringen, dan is er nog altijd de tweede pakking voor extra bescherming. Stel je voor welke indrukwekkende opnamen je op zo'n diepte kunt maken met je RX100! Uiteraard is de camera met behuizing ook ongevoelig voor regen, sneeuw, zand en stof, dat spreekt bijna voor zichzelf.

Veelzijdig

De behuizing beschikt over verschillende aansluitingen, zoals een accessoireschoen voor het monteren van een optionele flitser, een schroefaansluiting met drie openingen om een optionele grip aan te sluiten en een filterhouder voor het gebruik van een filter of conversielens. Je kunt de camera, door de aanwezigheid van een grote ontspanknop en zoomhendeluitstekend, onder water bedienen . Voor het precies en soepel instellen van de belichting en andere belangrijke zaken is er in een forse instelring voorzien.

Specificaties
Merk Sony
Soort protectie accessoire Onderwaterhuis
Lengte 155 mm
Breedte 128 mm
Hoogte 125 mm
Waterdicht tot diepte (meter) 40
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony MPK-URX100A Onderwaterhuis voor RX100 serie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice