Sony FA-WRC1M zender
Sony FA-WRC1M zender
349,00

Sony FA-WRC1M zender

349,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 116,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 7,42 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony FA-WRC1M zender

Sony FA-WRC1M transmitter

De FA-WRC1M vormt samen met de FA-WRR1 ontvanger een compacte draadloze afstandsbediening om vanaf een Sony camera flitsers van hetzelfde merk te bedienen. Je kunt 5 groepen met in totaal 15 flitsers aansluiten om ze vanaf de FA-WRC1M op je camera te bedienen en te ontsteken. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos, je stelt op elke willekeurige plaats eenvoudig en snel een studioverlichting samen met je bestaande flitsers.

Het draadloze systeem bestaat uit de FA-WRC1M, een zender die je in de flitsschoen van je camera plaatst en een of meerdere FA-WRR1 ontvangers die met een of meerdere flitsers zijn verbonden. Het systeem is bruikbaar op de meeste recente camera's uit het E-systeem zoals de A6500, A7 II, A7S II, A7R II en Alpha flitsers zoals de HVL-F60M en de HVL-F43M. Door het gebruik van meerdere flitsers kun je - in combinatie met accessoires zoals paraplu's en softboxen - eenvoudig een studioverlichting realiseren. Door de compacte afmetingen en het lage gewicht van de opsteekflitsers en de onafhankelijkheid van het lichtnet kun je op elke plek een studio inrichten.

Vijftien flitsers

Je kunt de FA-WRC1M op maximaal 15 draadloze (FA-WRR1) ontvangers in 5 groepen aansluiten. Hierdoor zijn de creatieve verlichtingsmogelijkheden eindeloos. De flitserinstellingen zoals de lichtmeetcorrectie, de de zoominstelling en de intensiteit zijn te controleren en snel te wijzigen via de knoppen en het duidelijke lcd-scherm van de FA-WRC1M. Er zijn 3 belichtingsfuncties: TTL, manual en de groepsmodus.

Superieur radiosignaal

Het bereik van de FA-WRC1M is 30 meter en omdat hij met een radiosignaal in plaats van een infraroodzender werkt wordt de zender niet gestoord door objecten tussen zender en ontvanger. Ook fel zonlicht kan het signaal niet verstoren zodat je het systeem ook prima als invullicht kunt gebruiken. De FA-WRC1M is bestand tegen vocht, stof en zand en intensief gebruik.

Specificaties
Merk Sony
Aantal batterijen 2
Model Accu AA batterijen
Type display Vast display
Flitseigenschappen TTL
Kanalen 14
Groepen 5
Bereik (meter) 30
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Zender
Geschikt voor cameramerk Sony
Geschikt voor flitsermerk Sony
Bevestiging Hotshoe
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony FA-WRC1M zender of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice