Sony E 10-20mm f/4.0 Power Zoom
Sony E 10-20mm f/4.0 Power Zoom
849,00

Sony E 10-20mm f/4.0 Power Zoom

849,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 283,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 18,89 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony E 10-20mm f/4.0 Power Zoom

’s Werelds kleinste en lichtste ultragroothoek APS-C zoomlens

De E PZ 10-20mm F4 G is 20% lichter dan zijn voorganger (SEL1018) en is daarmee de kleinste en lichtste lens in zijn klasse. Dit objectief heeft een gewicht van slechts 178 gram. Bovendien maakt de lens gebruik van interne zoom- en focusmechanismen en verandert daarom niet in lengte bij zoomen of scherpstellen. Verschuivingen in het zwaartepunt van de zijn minimaal, waardoor deze geschikt is voor stabiel vloggen en filmopnamen.Uitstekende beeldkwaliteit en uitzonderlijke perspectieven voor een ultragroothoeklens

De E PZ 10-20 mm F4 G biedt een extreem brede beeldhoek met een APS-C zoombereik van 10-20 mm en is ontworpen om bij alle zoominstellingen een consistent optische prestatie te leveren. Drie asferische elementen zijn zodanig gepositioneerd dat vervorming in het beeld en astigmatisme onderdrukt wordt. Dit zijn veelvoorkomende problemen bij ultragroothoeklenzen. Het optische ontwerp is uitgerust met twee ED-glaselementen (Extra-low Dispersion) die chromatische aberratie effectief dempen. Een ED asferisch element draagt verder bij aan een hoge resolutie over het gehele beeld. Een cirkelvormig diafragma en zorgvuldig ontworpen sferische aberratie werken samen om een natuurlijk ogende bokeh te leveren.

Verfijnde expressie en controle voor films

De E PZ 10-20mm F4 G is voorzien van een elektronisch powerzoomsysteem dat zorgt voor directe bediening en instelbare zoomsnelheid. Zelfs de meest subtiele zoomringrotatie wordt nauwkeurig gedetecteerd. Dankzij een zoomhendel hebben gebruikers controle in een breed scala aan opnamescenario's. Powerzoom minimaliseert camerabewegingen, zodat fotografen vloeiende, stabiele beelden kunnen produceren en knoppen kunnen toewijzen op ondersteunde camera’s van uit de Alpha-serie.

Voordelen van geavanceerde AF-prestaties Foto's en films

De E PZ 10-20mm F4 G biedt uitstekende AF-prestaties die fotografen en videografen vrijheid geven. Deze lens gebruikt twee lineaire motoren voor het focussen en een snelle en stille AF. Ook is het interne focusmechanisme, waardoor de lengte van de lens constant blijft tijdens het scherpstellen.

Snelle AF kan objecten vloeiend volgen bij het opnemen van video’s met een hoge framesnelheid. Snel bewegende objecten worden op betrouwbare wijze gevolgd wanneer continu op hoge snelheid beelden geproduceerd worden. Het vermindert focusbreathing en variaties in de kijkhoek worden geminimaliseerd voor vloeiende, stabiele filmbeelden.

Mobiliteit, bedienbaarheid en betrouwbaarheid voor elke situatie

De compacte powerzoomlens E PZ 10-20 mm F4 G is ontworpen voor maximale controle en veelzijdigheid voor video en foto's. Dit objectief heeft een scherpstelring, zoomring en zoomhendel. Een aanpasbare scherpstelknop en scherpstelmodusschakelaar zijn zorgvuldig ingebouwd om ze gemakkelijk aan te passen aan veranderende opnameomstandigheden.

Gebruikers kunnen filters van 62 mm, zoals variabele ND-filters bevestigen op dit objectief. Dit biedt meer creatieve controle. De lens is ontworpen om stof- en vochtbestendig te zijn voor extra betrouwbaarheid bij gebruik buitenshuis.

Specificaties
Merk Sony
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 62
Diameter/doorsnede 69.8 mm
Lengte 55 mm
Gewicht 178 gram
Type lens Groothoek
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 10
Maximale brandpuntsafstand (mm) 20
Lenselementen 11
Lensgroepen 8
Diafragmabladen 7
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 4
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 4
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.18
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 13
Geschikt voor type sensor APS-C (1,5 / 1,6x crop)
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Zonnekap type ALC-SH169
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony E 10-20mm f/4.0 Power Zoom of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice