Sony ZV-E10 + E 16-50mm + ECM-W2BT
Sony ZV-E10 + E 16-50mm + ECM-W2BT
1.049,00

Sony ZV-E10 + E 16-50mm + ECM-W2BT

1 x Sony ZV-E10 + E 16-50mm
1 x Sony ECM-W2BT Draadloze Microfoon

* Verplichte velden

1.049,00

Prijs zoals geconfigureerd: 1.049,00

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet leverbaar.

Of 349,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 23,34 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony ZV-E10 + E 16-50mm + ECM-W2BTCreatieve veelzijdigheid

Een camera met verwisselbare lens voor nog meer creatieve expressie De ZV-E10 biedt content makers meer creatieve expressie door de ideale lens te gebruiken voor elke scène die ze willen opnemen. De verscheidenheid aan compatibele lenzen in de serie E-mount-lenzen van Sony biedt de gebruiker de keuze van de perfecte lens afhankelijk van diens creatieve visie.Geavanceerde autofocus

Dankzij Sony’s AF-technologie kan de gebruiker het scherpstellen overlaten aan de camera en zich concentreren op de productie. De ZV-E10 beschikt over Fast Hybrid AF en Real-time Eye AF voor video (inclusief Real-time Tracking). De camera volgt automatisch het gezicht en de ogen van het object om snel en nauwkeurig scherp te stellen. Dit kan de ZV-E10 ook tijdens uitdagende omstandigheden zoals bijvoorbeeld lopend of bij snel bewegende objecten. Daarnaast kan de content maker de AF-instellingen van de camera - zoals AF-overgangssnelheid en AF Subject Shift Sensitivity - personaliseren om te kiezen tussen snel of langzaam scherpstellen, afhankelijk van de creatieve voorkeur.One-touch controle van achtergrondvervaging

Er zijn geen ingewikkelde handmatige aanpassingen nodig - druk gewoon op een enkele knop om achtergrondvervaging in en uit te schakelen!. Selecteer "Defocus" voor een professioneel ogende onscherpe achtergrond om de aandacht op het hoofdonderwerp te vestigen, of "Helder" om de hele scène haarscherp weer te geven.Verder kan de content maker met de Touch Focus functie de scherpstelpositie van de ZV-E10 intuïtief instellen door simpelweg het scherm aan te raken. Met één tik kan de gebruiker de scherpstelpositie verschuiven naar een object in het midden van het beeld. Deze functie is beschikbaar voor zowel stilstaand beeld als video.

Audio van hoge kwaliteit

Met behulp van Sony’s audiotechnologie kan de ZV-E10 een helder geluid opnemen. De stem van de spreker wordt duidelijk geregistreerd dankzij de interne directionele microfoon met 3 capsules en het meegeleverde windschermaccessoire dat windgeruis aanzienlijk vermindert. Ook beschikt de ZV-E10 over een digitale audio-interface via de Multi Interface (MI) Shoe Cap en een microfoonaansluiting om een microfoon aan te sluiten. Met de hoofdtelefoonaansluiting kan de gebruiker een headphone aansluiten om geluidsopnamen goed te kunnen volgen. De timing van de audio-output kan ook worden ingesteld voor live of playbacken.

Het object op de eerste plaats

Tijdens opnamen onder complexe lichtomstandigheden kan de content creator erop vertrouwen dat de ZV-E10 de belichting automatisch corrigeert. Het gezicht van het object zal niet over- of onderbelicht zijn dankzij het Face Priority AE (autoexposure)-algoritme voor snelle AE-overgangen.

De camera kan het gezicht van het object detecteren en de belichting aanpassen voor een optimale helderheid. Dit kan zelfs bij het maken van selfies in scènes met grote veranderingen in belichting en wanneer het gezicht van het object zich kortstondig van de camera afwendt. Bovendien beschikt de camera over het geavanceerde kleurenpallet van de ZV-1 om huidtinten voor elk object in zowel de foto- als videomodus te optimaliseren.Geavanceerde videofuncties

  • Interne 4K-filmopnames met volledige pixeluitlezing zonder pixel binning
  • XAVC S-codec met hoge bitsnelheid van 100 Mbps bij 4K-opnamen en 50 Mbps in Full HD
  • Slow & Quick Motion
  • Hogesnelheidsopnamen in full HD met 120 fps
  • Intervalopname voor verbluffende time-lapse-video's
  • Hybrid Log-Gamma (HDR)/S-Gamut3.Cine/S-Log3, S-Gamut3/S-Log3


Ontworpen voor videomakers

Content creators kunnen de nieuwe ZV-E10 comfortabel bedienen met de eenvoudig vast te pakken body en de grote MOVIE-knop bovenop de camera.In combinatie met de optionele Shooting Grip met Wireless Remote Commander (GP-VPT2BT) wordt filmen met één hand kinderspel. Deze remote beschikt over een eenvoudig bereikbare zoom-, opname- en aanpasbare functietoets. Een opnamelamp (tally) is ook voorzien aan de voorkant van de behuizing om in één oogopslag de opnamestatus te zien. Wanneer een opname wordt gemaakt zal er bovendien een rood kader op het lcd-scherm zichtbaar zijn om de gebruiker snel en eenvoudig te informeren dat de opname actief is.

Een unieke functie van de ZV-E10 is de zoomhendel die optische zoom met powerzoomlenzen en Clear Image zoom met prime-lenzen kan bedienen. In combinatie met een prime-lens kan de creator inzoomen zonder verlies van videoresolutie voor behoud van native 4K-video. De gebruiker kan ook kiezen uit 8 instellingen voor zoomsnelheid voor extra creatieve flexibiliteit.

De ZV-E10 heeft uitstekende batterijprestaties met genoeg energie voor opnames van 125 minuten of 440 afbeeldingen op een volle lading. Creators kunnen lange opnames maken zonder batterijen te moeten verwisselen. Tijdens de productie kan een optionele AC-PW20AM te camera van stroom voorzien, zodat de gebruiker kan blijven opnemen zonder stress over batterijverbruik. Voeding kan ook worden geleverd via een USB Type-C connector voor het opladen middels een externe accu. Om de batterij van de camera te sparen is de energiesparende modus beschikbaar door het kantelbare lcd-scherm van de ZV-E10 te sluiten.Blijf verbonden

Livestreaming
De ZV-E10 is tevens inzetbaar als een hoogwaardige webcam of livestreaming-camera door hem simpelweg met een PC of smartphone te verbinden. Dit biedt meer mobiliteit tijdens het streamen, zonder dat extra software nodig is. Dankzij deze functie profiteert de gebruiker tijdens livestreams of videogesprekken van de hoogwaardige beeldkwaliteit en het heldere geluid van de ZV-E10. Ook zijn functies als Face Priority AE en Soft Skin Effect beschikbaar. De ZV-E10 ondersteunt diverse standaarden voor USB-camera’s zoals UVC (USB Video Class)/UAC (USB Audio Class).

Bovendien kunnen gebruikers tijdens livestreamen de ZV-E10 via een USB-kabel verbinden met een externe energiebron voor een langere gebruiksduur. De gebruiker kan deze functie zelfs toewijzen aan een aanpasbare knop om direct te beginnen met streamen.

Eenvoudige transfers van bestanden en data

Met de ‘Imaging Edge Mobile'-app van Sony kunnen gebruikers beelden en videobestanden via Wi-Fi naar een mobiel apparaat verzenden. Op die manier kan ook RAW-data worden verzonden. Nadat de camera is gekoppeld kunnen de locatiegegevens van de bestanden worden opgehaald van het mobiele apparaat. Via bluetooth kunnen gebruikers vanaf een SD-kaart in de camera bestanden overzetten naar een smartphone zelfs als de camera is uitgeschakeld.

Specificaties
Merk Sony
Breedte 115.2 mm
Diepte 44.8 mm
Hoogte 64.2 mm
Gewicht 343 gram
Inclusief lens Ja
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Processor Bionz X
Type camera Systeemcamera
Bestandsformaat JPG, JPG + RAW, RAW
Beschikbare beeldverhoudingen 1:1, 3:2, 16:9
Geschikt voor vloggen Ja
Type sensor APS-C
Cropfactor (x) 1.5
Technologie CMOS
Resolutie (megapixels) 24
Formaat sensor (mm) 23.5 x 15.6
Maximale fotoresolutie (pixels) 6000 x 4000
Opties Eye AF, Gezichtsherkenning, Handmatige belichting, Zelfontspanner
Autofocuspunten 425
Autofocus type Contrast detectie, Eye AF, Fase detectie
Minimale ISO 50
Maximale ISO 51200
Beelden per seconde 11
Kortste sluitertijd 1/4000 sec
Belichtingscompensatie van -5 tot +5 (in 1/3 EV stappen)
Formaat display (inch) 3
Aantal pixels display 920000
Type display Draaibaar display, Kantelbaar display, Selfie stand, Touchscreen
Type accessoireschoen Multi interface shoe
X-syncsnelheid (sec) 1/160
Videofunctie Ja
Video resolutie Full HD, 4K
Maximale videoresolutie 3840 x 1920 pixels
Maximale framerate UHD/4K 30
Maximale framerate 1920x1080 120
Video compressie H.264, MPEG-4, XAVC S
Type interne microfoon Stereo
Audio opties Aansluiting externe microfoon, Aansluiting hoofdtelefoon, Ingebouwde microfoon, Ingebouwde speakers
Geheugenkaart Memory Stick Pro Duo/Pro-HG Duo, SDHC Card, SDXC Card
Aantal geheugenslots 1
Type verbinding Bluetooth, NFC, Wifi
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, 3.5mm Microfoon, Micro HDMI, USB-C
Model Accu NP-FW50
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony ZV-E10 + E 16-50mm + ECM-W2BT of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice