Sony CFexpress Memory Card Type B 480GB
Sony CFexpress Memory Card Type B 480GB
390,00

Sony CFexpress Memory Card Type B 480GB

390,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 130,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,68 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony CFexpress Memory Card Type B 480GB

De G-serie CFexpress Type B geheugenkaarten van Sony zijn ontworpen om creators meer betrouwbare en stabiele bedieningsopties te bieden dankzij hun grote capaciteit en hoge snelheid.

Krachtige Prestaties

Met de CEB-G480T kunnen professionele fotografen, videografen en hobbyisten hun workflow aanzienlijk verbeteren. De CEB-G480T biedt een maximale leessnelheid van 1850 MB/s en een maximale schrijfsnelheid van 1750 MB/s. Dankzij deze hoge snelheden is deze perfect geschikt voor camera's met een hoge resolutie.

Robuuste Duurzaamheid

Deze geheugenkaart is niet alleen snel, maar ook buitengewoon duurzaam. De CEB-G480T is bestand tegen vallen en buigen en presteren uitstekend in extreme omgevingen, waaronder extreme temperaturen, röntgenstraling, elektrostatische omgevingen en intensief UV zonlicht.

Betrouwbaarheid in Gegevensoverdracht

Met scan- en rescue-softwaretoepassingen ingebouwd bieden deze kaarten gemoedsrust bij het herstellen van per ongeluk verwijderde bestanden. Sony's Media Scan Utility controleert automatisch de toestand en opslaglimiet van de kaart wanneer deze wordt gebruikt in combinatie met de MRW-G1 kaartlezer (apart verkrijgbaar).

Eenvoudige Integratie

De G-serie CFexpress Type B geheugenkaarten zijn ontworpen voor naadloze integratie in bestaande workflows. Ze bieden creators een krachtige en betrouwbare oplossing voor het verwerken van hoge-resolutie foto's en video's met een hoge bitsnelheid, waardoor projecten sneller kunnen worden afgerond.

Veelzijdige Compatibiliteit

Deze geheugenkaart is compatibel met een breed scala aan apparaten en besturingssystemen, waaronder Windows, macOS, Chrome OS, iPadOS en Android, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in verschillende creatieve omgevingen.

Kenmerken

  • G-serie CFexpress Type B geheugenkaart
  • Grote capaciteit en hoge snelheid
  • Maximale leessnelheid tot 1850 MB/s
  • Maximale schrijfsnelheid tot 1750 MB/s
  • Robuuste duurzaamheid, bestand tegen vallen en buigen
  • Uitstekende prestaties in extreme omgevingen
  • Ingebouwde scan- en rescue-software
  • Compatibel met een breed scala aan apparaten en besturingssystemen
Specificaties
Merk Sony
Geheugenkaart CFexpress Type-B
Opslagcapaciteit (GB) 480 GB
Schrijfsnelheid (MB/s) 1850
Leessnelheid (MB/s) 1750
Geschikt voor soort video 4K, 8K, Full HD
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony CFexpress Memory Card Type B 480GB of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice