Sony 320GB CFexpress Type-A TOUGH Memory Card
Sony 320GB CFexpress Type-A TOUGH Memory Card

Normale prijs: 649,00

Special Price 570,00

Sony 320GB CFexpress Type-A TOUGH Memory Card

€100 CASHBACK KORTING

Normale prijs: 649,00

Special Price 570,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 190,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 12,68 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
€100
Cashback
Ontvang nu €100 cashback!

Ontvang nu 100 euro cashback op dit Sony artikel. Deze actie loopt t/m 31 januari 2024.

Meer informatie

KORTING
TIJDELIJKE KORTING

Dit Sony artikel is tijdelijk in de aanbieding. De korting is al verwerkt in de verkoopprijs, je hoeft hier verder niets voor te doen. Deze actie loopt t/m 31 januari 2024.

Meer informatie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony 320GB CFexpress Type-A TOUGH Memory Card

Geef jouw professionele workflows voor video en fotografie een boost met Sony's CFexpress Type A-geheugenkaarten — ideaal voor gevorderde camera's zoals de Sony A7S III. Deze CFexpress Type A-kaarten bieden een uitzonderlijke snelheid: ongeveer twee keer zo snel als de beste SDXC-kaarten, in een vergelijkbare, compacte body. Met een schrijfsnelheid van tot maar liefst 700 MB/s2 en robuustheid die je van professionele apparatuur mag verwachten, maken de Sony CFexpress Type A-kaarten de weg vrij voor een wereld aan nieuwe mogelijkheden.

Sterk, betrouwbaar, veelzijdig.

Samen met professionele apparatuur zoals de Sony A7S III, zijn CFexpress Type A-geheugenkaarten perfect voor onvoorspelbare opnamen tijdens sportwedstrijden, shoots op locatie of natuurexpedities. De kaarten zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik in de zwaarste omstandigheden, van besneeuwde bergen tot kurkdroge woestijnen, zodat je probleemloos kunt opnemen, wisselen en opslaan.

Gemaakt voor de ruigste locaties

Dankzij Sony's unieke TOUGH-kaartontwerp bieden de Sony CFexpress Type A-kaarten meer dan 10 keer meer weerstand tegen buigen dan de standaard CFexpress-kaarten. Hun stevigheid is getest tot 150 Newton om jouw kaartgegevens te beschermen tegen vallen van maar liefst 7,5 meter hoogte — 5 keer hoger dan de CFexpress Type A-standaard vereist.

Voor de zwaarste omstandigheden

Je kunt erop vertrouwen dat de CFexpress Type A-geheugenkaarten blijven werken in extreme temperaturen, in lastige elektrostatische omgevingen en bij intens uv-licht en röntgenstralen. De IP57-standaard houdt in dat jouw gegevens beveiligd zijn tegen stof en vocht, ook op het strand of in de wasmachine.

Verloren bestanden herstellen

Als het misgaat, kun je herstelsoftware voor Sony-geheugenkaarten downloaden. De software herstelt per ongeluk verwijderde bestanden en corrupte foto's en video's met diverse gangbare indelingen.

Kenmerken van de Sony 320GB CFexpress Card

  • 320gb opslagcapaciteit
  • Superefficiënte workflow
  • Gemaakt voor de zwaarste omstandigheden
  • TOUGH, IP57-classificatie, professioneel en betrouwbaar
  • PCI Express 3.0 Bus
  • Leessnelheid: 800 MB/s
  • Schrijfsnelheid: 700 MB/s
Specificaties
Merk Sony
Geheugenkaart CFexpress Type-A
Opslagcapaciteit (GB) 320 GB
Schrijfsnelheid (MB/s) 700
Leessnelheid (MB/s) 800
Geschikt voor soort video 4K, Full HD
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony 320GB CFexpress Type-A TOUGH Memory Card of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice