Sony 160GB CFexpress Type-A TOUGH Memory Card
Sony 160GB CFexpress Type-A TOUGH Memory Card
399,00

Sony 160GB CFexpress Type-A TOUGH Memory Card

399,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 133,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,88 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony 160GB CFexpress Type-A TOUGH Memory Card

Geef jouw professionele workflows voor video en fotografie een boost met Sony's CFexpress Type A-geheugenkaarten — ideaal voor gevorderde camera's zoals de Sony A7S III. Deze CFexpress Type A-kaarten bieden een uitzonderlijke snelheid: ongeveer twee keer zo snel als de beste SDXC-kaarten, in een vergelijkbare, compacte body. Met een schrijfsnelheid van tot maar liefst 700 MB/s2 en robuustheid die je van professionele apparatuur mag verwachten, maken de Sony CFexpress Type A-kaarten de weg vrij voor een wereld aan nieuwe mogelijkheden.

Sterk, betrouwbaar, veelzijdig.

Samen met professionele apparatuur zoals de Sony A7S III, zijn CFexpress Type A-geheugenkaarten perfect voor onvoorspelbare opnamen tijdens sportwedstrijden, shoots op locatie of natuurexpedities. De kaarten zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik in de zwaarste omstandigheden, van besneeuwde bergen tot kurkdroge woestijnen, zodat je probleemloos kunt opnemen, wisselen en opslaan.

Gemaakt voor de ruigste locaties

Dankzij Sony's unieke TOUGH-kaartontwerp bieden de Sony CFexpress Type A-kaarten meer dan 10 keer meer weerstand tegen buigen dan de standaard CFexpress-kaarten. Hun stevigheid is getest tot 150 Newton om jouw kaartgegevens te beschermen tegen vallen van maar liefst 7,5 meter hoogte — 5 keer hoger dan de CFexpress Type A-standaard vereist.

Voor de zwaarste omstandigheden

Je kunt erop vertrouwen dat de CFexpress Type A-geheugenkaarten blijven werken in extreme temperaturen, in lastige elektrostatische omgevingen en bij intens uv-licht en röntgenstralen. De IP57-standaard houdt in dat jouw gegevens beveiligd zijn tegen stof en vocht, ook op het strand of in de wasmachine.

Verloren bestanden herstellen

Als het misgaat, kun je herstelsoftware voor Sony-geheugenkaarten downloaden. De software herstelt per ongeluk verwijderde bestanden en corrupte foto's en video's met diverse gangbare indelingen.

Kenmerken van de Sony 160GB CFexpress Card

  • 160gb opslagcapaciteit
  • Superefficiënte workflow
  • Gemaakt voor de zwaarste omstandigheden
  • TOUGH, IP57-classificatie, professioneel en betrouwbaar
  • PCI Express 3.0 Bus
  • Leessnelheid: 800 MB/s
  • Schrijfsnelheid: 700 MB/s
Specificaties
Merk Sony
Geheugenkaart CFexpress Type-A
Opslagcapaciteit (GB) 160 GB
Schrijfsnelheid (MB/s) 700
Leessnelheid (MB/s) 800
Geschikt voor soort video 4K, Full HD
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony 160GB CFexpress Type-A TOUGH Memory Card of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice